EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1021 tot 1025
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

“Markt voor cryptomunten op weg naar grote crash”

De markt voor digitale- of cryptomunten wordt momenteel overrompeld met nieuwe, kleinere alternatieven. Charles Hoskinson, een medeoprichter van Ethereum, is daar allerminst blij meer, want die werken de markt tegen, zegt hij. “Een hoop van die ondernemingen zijn gebouwd op slechte fundamenten, slechte technologie of zijn gewoon onrealistisch”, stelt hij. “Er zal een crash komen, dat zal de markt stabiliseren.”

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

De nieuwe financiële regelgeving van de EU… 1,7 miljoen paragrafen, 7.000 bladzijden

Met het nieuwe jaar heeft de Europese Unie ook een nieuwe financiële regelgeving geïntroduceerd. Het nieuwe kader betekent de grootste hervorming van de internationale markten in meer dan een decennium.

Aan de voorbereiding van de nieuwe Markets in Financial Instruments Directive (Mifid II) werd gedurende zeven jaar gewerkt. Dat heeft een werk opgeleverd met in totaal zevenduizend pagina’s en 1,7 miljoen verschillende paragrafen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

“Indien ik één jaar moet uitkiezen voor een onverwachte crisis… dan is het 2018”

“2018 voelt niet goed aan.” Dat schrijft Ian Bremmer, de voorzitter van de Eurasia Group en bedenker van de eerste politieke risico-index op Wall Street, in zijn ‘Top Risks’ rapport voor dit nieuwe jaar. Bremmer is een gerespecteerd waarnemer van diplomatieke relaties.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

BIS: ‘Effect kwantitatieve verruiming zo goed al uitgewerkt’

De opkoopprogramma’s van centrale banken leveren door de jaren heen steeds minder resultaat op, zo blijkt uit nieuw onderzoek van de Bank for International Settlements (BIS). Waren de stimuleringsprogramma’s vlak na de crisis nog erg effectief in het stimuleren van de economie, de laatste jaren was daar nauwelijks nog sprake van. Het zorgde vooral voor hogere aandelenkoersen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 11 januari 2018

Goldman Sachs start in juni met bitcoinhandel

Tegen juni 2018 jaar zal de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs een handelsplatform voor cryptovaluta hebben opgestart. Dat hebben een aantal bronnen tegenover het persbureau Bloomberg gezegd.

Op dit ogenblik zou de bank in New York een team specialisten terzake samenstellen. Ook zou worden bekeken welke specifieke elementen en eventuele problemen bij de handel zouden kunnen zijn gemoeid.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs