Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 10206 tot 10210
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zondag 15 november 2015

4 tips om niet zonder geld te vallen

Het idee om zonder geld te zitten is een van de grootste angsten van de meeste mensen. Drie op de vier Amerikanen heeft schrik om tijdens zijn pensioen zonder geld achter te blijven. Hoe zit dat bij u?

Gelukkig zijn hier enkele oplossing voor. U kunt meer sparen, de kosten verlagen of een goede levensverzekering nemen. Begin met onderstaande stappen zodat u nooit zonder geld komt te zitten.

Begin te sparen NU

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 14 november 2015

Koersdoel Newmont Mining naar $25

Credit Suisse heeft het koersdoel voor Newmont Mining vergoogd naar $25. De huidige koers kan 44%.....

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 14 november 2015

Fitch bevestigt ‘triple A’ voor Nederland

Kredietbeoordelaar Fitch blijft overtuigd van de kredietwaardigheid van Nederland. Het hoogst mogelijke rapportcijfer (AAA) voor langlopende staatsleningen blijft van kracht, liet de firma vrijdag weten.

Nederland heeft volgens Fitch een rijke en diverse economie, die zich sterk herstelt van de crisis van de laatste jaren. Dat is in toenemende mate te danken aan een stijgende consumptie, mede onder invloed van herstel op de woning- en arbeidsmarkt, en aantrekkende binnenlandse investeringen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: zaterdag 14 november 2015

Aanslagen Parijs: meer dan 100 doden, 8 terroristen omgekomen

Bij de aanslagen vrijdagavond in Parijs zijn acht terroristen omgekomen, van wie zeven zichzelf op diverse locaties met explosieven hebben opgeblazen. Over het aantal doden bestaan verschillende meldingen. De cijfers variëren van 120 tot 140.

De terroristen zouden in het Bataclantheater systematisch 87 jonge mensen hebben doodgeschoten. Zij bezochten er een concert. De daders zouden zichzelf daarna hebben opgeblazen. Hoeveel mensen precies in het theater verbleven tijdens de aanslag is nog onbekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 november 2015

Rijk worden is een keuze

Steve Siebold is rijk en dat komt omdat hij de keuze gemaakt heeft om rijk te worden. Indien u nog niet rijk bent, dan komt dat omdat u niet rijk wilt zijn, zegt Siebold. Siebold interviewde de laatste 30 jaar 1.200 rijke mensen. Hij ontdekte dat de meeste rijke mensen rijk zijn omdat ze dat ook echt willen.

U wordt niet rijk als u steeds bij niet rijke mensen blijft, is een stelling van Steve Siebold. De meeste mensen geloven dan ook niet dat ze rijk kunnen worden. Het is een wens maar geen overtuiging.

Als u rijk wilt worden, dan is comfort uw grootste vijand