EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10231 tot 10235 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Olievoorraden VS op hoogste peil in 86 jaar

De Amerikaanse olievoorraden zijn vorige week aangezwollen tot het hoogste peil in 86 jaar. Overheidsinstantie Energy Information Administration (EIA) maakte donderdag bekend dat er 504 miljoen vaten van de grondstof in opslagdepots liggen.

De olieprijzen leverden na de bekendmaking het merendeel van eerdere winsten in. Een vat Amerikaanse olie werd verhandeld voor 30,95 dollar (plus 0,9 procent), na eerder opgelopen te zijn tot 31,98 dollar. Brentolie zakte van een hoogste dagkoers van 35,73 dollar naar 34,55 dollar (plus 0,1 procent) per vat.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

JPMorgan strateeg waarschuwt voor meer ellende in de aandelenmarkt

De koersschermen kleuren deze week dan wel groen, maar dat is voor Marcella Chow van JPMorgan geen reden om haar zorgen te laten varen. Integendeel. In een gesprek met Bloomberg laat ze weten dat ze voor het komende jaar meer koersdalingen verwacht. Met andere woorden: de bodem is nog niet gezet.

De topstrateeg van JPMorgan is in deze onstuimige periode op haar hoede. Ze vertelt Bloomberg dat ze haar klanten adviseert om het percentage obligaties in hun portefeuilles te verhogen en zeer selectief te zijn met het aankopen van aandelen. Haar eigen portefeuille bestaat voor niet minder dan 70 procent uit obligaties, waaronder Amerikaanse staatsobligaties.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

9 zaken die je moet doen om al jong miljonair te worden

Je moet niet de uitvinder zijn van de volgende Facebook om miljonair te worden. De lotto winnen is een optie, maar dat is ontzettend moeilijk. Dan zijn er veel eenvoudigere manieren. Veel jongeren deden het al voor, dus jij kan het ook.

En wie kan je beter vertellen hoe je op jonge leeftijd al miljonair kan worden dan diegene die op jonge leeftijd miljonair werden? De miljonairs zelf uiteraard. Dit zijn hun tips. Er is uiteraard geen garantie, maar … ‘May the odds be ever in your favour’ als je het wel doet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Hoe je verstandig kunt beleggen in goud

De onrust op financiële markten maakt goud weer populair. Maar is het daadwerkelijk verstandig om het gele edelmetaal op te nemen in een beleggingsportfolio?

De onrust op financiële markten maakt goud weer populair. Maar is het daadwerkelijk verstandig om het gele edelmetaal op te nemen in een beleggingsportfolio?

Goud staat weer op nadrukkelijk op de radar van beleggers.

Volgens de aanbieder van indexfondsen ETF Securities werd er afgelopen week alleen al 552 miljoen dollar in zogenoemde goud-ETF’s gestoken. Dat zijn beleggingsproducten die de ontwikkeling van de goudprijs volgen. Niet eerder kozen beleggers in één week zo massaal voor goud-ETS’s, aldus ETF Securities.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 18 februari 2016

Negatieve rentevoeten hebben één gigantisch nadeel

Eens aanzien als een uitzonderlijke maatregel lijkt het erop dat negatieve rentevoeten het nieuwe (ab)normaal lijkt te worden. De ene centrale bank na de andere pakt er mee uit de laatste jaren. Maar deze irreële maatregel heeft één gigantisch nadeel: het werkt niet.

De centrale bank van Denemarken was de eerste om negatieve rentevoeten toe te passen. Daarna volgde de Zwitserse en de Zweedse als ‘kleinere’ centrale banken. Maar ook grote centrale banken als de ECB en de Bank of Japan hebben zich ondertussen bij de club aangesloten.

Negatieve rentevoeten – NIRP – werden ingevoerd met de intentie de munt te verzwakken, inflatie te stimuleren en de aandelenmarkt te ondersteunen. Maar niets lijkt minder waar want theorie is enkel theorie in theorie, nooit in praktijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs