EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10241 tot 10245 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016

Europa vreest niet voor China, maar voor Amerika!

De afgelopen maanden is er veel gesproken over het effect dat de groeivertraging bij de Chinese economie zou gaan hebben op de andere Westerse economieën. De Chinese economie is immers de op één na grootste economie ter wereld en daarom zouden de andere Westerse economieën hier ook ongetwijfeld last van gaan krijgen.

Een onderzoek van Bloomberg maakt duidelijk dat Europa op dit moment niet hoeft te vrezen voor China, maar vooral voor Amerika. Mocht de Amerikaanse economie immers gaan vertragen, dan zal deze vertraging veel grotere gevolgen hebben voor de Europese economie, dan bij een Chinese groeivertraging het geval zal zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016

Waarom koopt men in Duitsland zoveel goud?

Sinds het begin van dit jaar is de goudprijs al met bijna 20% gestegen, de beste start van het jaar in lange tijd. Wat daarbij opvalt is dat vooral in Europa de vraag naar goud sterk is toegenomen, net als in de Verenigde Staten. Vooral Duitsland valt daarbij op.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016

Financiële planning: 7 stappen naar financiële onafhankelijkheid

Een financiële planning maken is niet eenvoudig, we krijgen het niet mee van onze ouders en op school leren we er al helemaal niets over. Veel mensen maken dan ook verschillende fouten waardoor ze in financiële problemen komen. Wie het juist aanpakt, zet zichzelf op het juiste pad naar financiële onafhankelijkheid.

Alan Moore is een financiële planner met vele jaren ervaring. Dit zijn enkele waardevolle inzichten om een financiële planning te maken die je een financieel comfortabel leven bezorgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016

2 blunders kosten Europese economie honderden miljarden euro’s

De creatie van de euro zou vrede en economische voorspoed brengen op het oude continent. Sinds de val van Lehman Brothers lijkt Europa echter vervallen in een straat waar iedereen enkel voor zijn eigen deur keert en liefst van al zijn rommel nog onder de mat van de buren veegt. Maar 2 historische blunders steken er bovenuit, zegt Ewald Engelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 maart 2016

Soms ligt de waarde gewoon op straat te wachten tot je het opraapt

Goud en zilver zijn al duizenden jaren betaalmiddel en gedurende het grootste deel van de tijd was één ounce goud 15 keer duurder dan een ounce zilver.

Goud en zilver zijn al duizenden jaren betaalmiddel en gedurende het grootste deel van de tijd was één ounce goud 15 keer duurder dan een ounce zilver.

Tijdens de 20ste eeuw, toen fiat currencies opmars maakten, begon die ratio echter op te lopen.

Zilver verloor ook zijn monetaire rol en sindsdien schommelt de ratio eerder tussen de 40-45 en 80-85.

Aandachtige beleggers konden goed geld verdienen door goud te ruilen voor zilver wanneer de ratio boven de 80 ging en dat zilver weer te ruilen voor goud wanneer de ratio beneden de 45 dook.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs