EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10246 tot 10250 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 28 maart 2016

DNB gaat eigen digitale munt 'DNBcoin' ontwikkelen

De DNB geeft aan dat ze "een concreet prototype DNBcoin" willen gaan ontwikkelen op basis van blockchaintechnologie. Simon Lelieveldt kwam de onopvallende paragraaf tegen in het jaarverslag van de DNB. Het lijkt erop dat de DNB tot de conclusie gekomen is dat cash geld (in welke vorm dan ook) een noodzakelijk onderdeel is van ons financiele systeem. En waarom dan niet in de vorm van digitale cash op basis van Blockchain technologie?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 28 maart 2016

Beursblik: herstel grondstofprijzen in zicht

Een zwakkere dollar en stimuleringsmaatregelen door de mondiale centrale banken zullen hoogstwaarschijnlijk voor een betere stemming onder beleggers zorgen en de vraag naar grondstoffen in de toekomst aanjagen. Dit stelden economen van ABN AMRO donderdag.

De economen verwachten dat de Federal Reserve dit jaar een pas op de plaats maakt en daarna een monetair beleid voert van gematigde renteverhogingen. Daarentegen zullen andere centrale banken, zoals de Europese Centrale Bank, de Bank of Japan en de People’s Bank of China, monetair een ruim beleid blijven voeren, denken de economen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 27 maart 2016

Veel geld verdienen in 6 eenvoudige stappen

Waar denk je aan als je het woord ‘miljonair’ hoort? Waarschijnlijk aan een rijke oude man met een mooi huis, een dure auto die de ganse dag champagne drinkt. Als je gelooft dat dat het beeld is van een miljonair, geloof je waarschijnlijk ook dat rijk worden niets voor jou is. Maar wat als dat wel het geval is?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 maart 2016

De goudprijs kan nog (veel) verder dalen volgens Mark Hulbert

Mark Hulbert is de man achter de Hulbert Gold Newsletter Sentiment Index. Deze index meet het sentiment onder beleggers in goud. De huidige correctie van de goudprijs gaat niet gepaard met een daling in het sentiment. Dit doet Hulbert besluiten dat de goudprijs nog (veel) lager kan zakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 maart 2016

Gaat de olieprijs naar … $0?

De olieprijs is een belangrijke component van de inflatiecijfers in de Verenigde Staten. Als de olieprijs daalt, daalt ook de toekomstige inflatieverwachting. Maar de modellen van de Federal Reserve over toekomstige inflatie lijken niet meer helemaal correct te zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs