EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1026 tot 1030 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Bill Gates schiet Bitcoin voor de 2e keer af

Bill Gates is een van de slimste mensen ter wereld. Met Microsoft creëerde hij een van de belangrijkste en grootste technologiebedrijven uit de geschiedenis. Maar Gates heeft het niet voor Bitcoin, ’s werelds grootste cryptomunt. ‘I would short it if there was an easy way to do it.’ zegt de 2e rijkste man ter wereld.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

’s Werelds 5e grootste economie gaat zonnepanelen verplichten

Californië, als onafhankelijke staat de 5e grootste economie ter wereld, gaat mogelijk als eerste overheid ter wereld de installatie van zonnepanelen verplichten bij de bouw van een nieuw huis. Dit zou een gigantische stap voorwaarts kunnen betekenen in de transitie naar hernieuwbare energie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

2018: Grondstoffen leiden de dans!

In de voorbije jaren was technologie dé smaakmaker. Maar inmiddels leiden grondstoffen de dans. Je kan er maar moeilijk meer naast kijken in 2018: grondstoffen namen duidelijk afstand van de aandelenmarkten. De werking van grondstoffen in de laatste fase van de cyclus begint tot uitwerking te komen. En opnieuw zien we aan de interne patronen dat dit het echte werk is.

Over welke patronen hebben we het dan?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Israël mobiliseert leger en opent schuilkelders

Israël heeft haar troepen in een hogere staat van paraatheid gesteld nadat er ‘ongebruikelijke militaire bewegingen’ van het Iraanse leger in Syrië werden waargenomen. Ook zijn schuilkelders in het door Israël bezette gedeelte van de Golanhoogten opengesteld voor een mogelijke evacuatie. Deze waarschuwing kwam vlak voordat president Trump de nucleaire deal met Iran eenzijdig verbrak. Ook heeft de Amerikaanse ambassade in Israël een negatief reisadvies voor de Golanhoogten uitgebracht.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: dinsdag 8 mei 2018

Trump verbreekt nucleaire deal met Iran

De Verenigde Staten trekken zich terug uit de deal over het nucleaire programma van Iran, zo maakte de Amerikaanse president Trump dinsdag bekend. Hij verdenkt Iran van het sponsoren van terrorisme en verwacht dat het land onder de huidige afspraken toch kernwapens zal ontwikkelen, wat volgens hem een nieuwe wapenwedloop in het Midden-Oosten zal veroorzaken.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs