Nieuws / Artikelen met het woord

58135 artikelen gevonden. Artikel 1026 tot 1030
Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

CEO krijgt 190.000 euro bruto per jaar voor halftijdse job, maar vindt dat niet genoeg

190.000 euro voor een halftijdse job bij de overheid, maar toch vindt CEO Eric De Keuleneer niet dat hij "supergoed" verdient. Dat heeft hij aan De Tijd gezegd. De man staat aan het hoofd van Credibe, het vroegere Centraal Bureau voor Hypothecair Krediet.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Bitcoin-transacties door JP Morgan

De Amerikaanse zakenbank JP Morgan Chase blijkt aan Bitcoin gerelateerde transacties uit te voeren, ondanks het feit dat de CEO van de bank vorige week flink uithaalde naar het digitale betaalmiddel.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Chinezen trekken stekker uit bitcoin

De dagen van de bitcoin in China lijken geteld. Bankregulators in Peking en Shanghai hebben de sluiting bevolen van de platformen waarop het cryptogeld verhandeld wordt. Dat melden Chinese staatsmedia.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Als we niet opletten, wordt de auto van de toekomst in China gebouwd

Met dieselgate, het uitstootschandaal dat exact twee jaar geleden aan het licht kwam, heeft de Europese auto-industrie zichzelf lelijk in de voet geschoten. Europa moet daarom dringend zijn huiswerk maken, anders dreigt de ontwikkeling van de elektrische auto vooral een Chinees en Amerikaans verhaal te worden. Dat zegt Europees parlementslid Kathleen Van Brempt (sp.a).

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Federal Reserve stelt renteverhoging verder uit

De Federal Reserve heeft besloten de rente voorlopig ongewijzigd te laten op een bandbreedte van 1 tot 1,25 procent. Ook liet de centrale bank weten dat ze voor het einde van dit jaar nog één renteverhoging wil doorvoeren en een begin wil maken met het terugdraaien van het stimuleringsprogramma.