EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10266 tot 10270 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 februari 2016

Chinese miljardair begint gigantisch pretpark bij Parijs, dat moet concurreren met Disneyland

Disneyland Parijs krijgt er een concurrent bij. Even ten noordoosten van de Franse hoofdstad komt een pretpark van 80 hectare groot, met attracties, een theater, een hotel, winkels en conferentiecentra. Ter vergelijking: Disneyland Parijs is ruim 56 hectare.

Het is een project van de Chinese miljardair Wang Jianlin. Hij steekt er 3 miljard euro in. De bouw zou in 2019 moeten beginnen, en het pretpark moet een jaar later haar deuren al openen. Wang hoopt dat het jaarlijks 31 miljoen bezoekers trekt – veel meer dan Disleyland Parijs, dat elk jaar zo’n 15 miljoen gasten ontvangt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 28 februari 2016

Wells Fargo: “Kans op een Amerikaanse recessie stijgt”

Sinds de eerste weken van dit jaar praten de meeste beleggers alleen nog maar over de kans dat we te maken gaan krijgen met een eventuele nieuwe recessie. Volgens de economen van zakenbank Wells Fargo is het heel normaal dat beleggers zich vandaag de dag zorgen maken over een eventuele neergang van de economie.

Econoom John E. Silvia van Wells Fargo schreef recent nog een artikel waarin te lezen was dat de kans meer dan 20% bedraagt dat de Amerikaanse economie de komende zes maanden te maken gaat krijgen met een recessie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 28 februari 2016

Goudprijs naar $1900 volgens BNP Paribas

De analist van BNP Paribas Fortis gaf afgelopen aan dat de goudprijs technisch is uitgebroken. De bank...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zondag 28 februari 2016

Dertigers zonder job reizen wereld rond en leggen uit hoe ook jij dat kan

Ze zijn jong. Ze zijn van gewone komaf. En ze hebben genoeg geld om met pensioen te gaan en met hun bijna eenjarige peuter Julian de wereld rond te reizen zonder te werken. Het zijn Jeremy Jacobson en Winnie Tseng, twee dertigers die drie jaar geleden ontslag namen om hun droom na te jagen. En nu uitleggen hoe anderen hun voorbeeld kunnen volgen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 28 februari 2016

Einde Bear Market bij goud? Dan kan er dit gebeuren…

Jeff Clark, van Hard Assets Alliance, deed een onderzoek naar de historische Bear Markets bij goud. Clark komt tot de conclusie dat we op dit moment te maken hebben met de zevende serieuze Bear Market sinds het jaar 1975 en zocht daarnaast uit wat er de vorige keren gebeurde toen deze Bear Markets ten einde kwamen.

Op de bovenstaande grafiek is zichtbaar wat er in het verleden gebeurde toen de Bear Markets bij goud ten einde kwamen. We kunnen zien dat de goudprijs sinds dat moment met minimaal 25 procent in waarde steeg en met maximaal 717 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs