Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 10266 tot 10270
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 21 oktober 2015

De beste jobs voor slimme mensen die niet hard willen werken

Werk kan stressvol zijn. Men zegt dat enkel de slimme mensen de alledaagse stress kunnen verwerken om succesvol te worden. Maar misschien dat intelligentie wel eens kiest voor het pad van de minste weerstand, vooral in het soort job dat slimme mensen doen.

Volgens een onderzoek nemen we gemiddeld 70 beslissingen per dag. De ene beslissing is al gemakkelijker te nemen dan de andere. Wat wel opvalt is dat succesvolle mensen gemakkelijker en betere beslissingen nemen.

Maar de echte intelligente mensen zoeken een job die goed betaalt en waar ze zo weinig mogelijk voor moeten doen. Dit zijn volgens Business Insider de ideale jobs voor intelligente, luie mensen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 21 oktober 2015

Internationale staalproductie neemt verder af

De wereldwijde staalproductie is afgelopen maand met 3,7 procent gedaald ten opzichte van een jaar eerder. Dat maakte de brancheorganisatie World Steel Association (WSA) dinsdag bekend. De totale productie van de 66 aangesloten landen kwam uit op 131 miljoen ton staal.

De staalproductie lag in september voor de zevende achtereenvolgende maand lager dan een jaar eerder. In augustus nam de productie met 3 procent af.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Rusland geeft hoop op hogere olieprijs op, gooit roer radicaal om

Rusland stelt in de overheidsbegroting de verwachting voor de olieprijs voor de komende drie jaar naar beneden bij tot $ 50 per vat. Tegelijkertijd verlegt het de investeringsfocus van energie naar binnenlandse landbouw en industrie. Dat blijkt uit uitlatingen van president Poetin en zijn ministers tijdens een forum van VTB Capital.

De olieprijs implodeerde vorig jaar na een enorme opmars van de Amerikaanse olieproductie door fracking. Tegelijkertijd gingen de Saoedi’s vol in de tegenaanval met prijsverlagingen om marktaandeel te houden. Zo zijn de Arabieren recent begonnen met olieleveringen aan de Baltische staten via de haven van het Poolse Gdansk. Traditioneel is dat een basis-exportmarkt van Rusland. Maar de concurrentie is moordend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

Miljonairs doen slechts 1 ding beter dan u

Als u van plan bent om rijk te worden, dan moet u vooral rijk worden in uw hoofd. T. Harv Eker bestudeerde immens rijke mensen en werd zelf een self-made miljonair. Volgens Eker worden miljonairs rijk omdat ze dat écht willen en zich niet tevreden stellen met minder.

De meeste mensen maken de keuze om op veilig te spelen. Ze zijn al blij met het minimum: dat ze hun rekeningen kunnen betalen. De meeste mensen hebben niet de ‘drive’ die nodig is om miljonair te worden, ze stellen zich tevreden met overleven.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 20 oktober 2015

'Vergissing' van 6 miljard zegt veel over risicocontrole bij Deutsche Bank

Bij Deutsche Bank heeft enkele tijd geleden een medewerker per ongeluk een bedrag van 6 miljard dollar overgeschreven op de rekening van een verkeerde klant. De bankbediende zou tijdens de vakantieperiode van het afdelingshoofd per vergissing het geld op de rekening van een Amerikaans hedgefund hebben ingevoerd. Dat heeft het persbureau Bloomberg gemeld.