EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10281 tot 10285 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Volgende halte voor goud: $1.400

De goudprijs kende een parabolische start van 2016 met een stijging van bijna $200 op enkele weken. Nu consolideert de goudprijs deze winst. Een top-analist omschrijft goud als een superheld in turbulente beurstijden. Wanneer de turbulentie aanhoudt, kan de goudprijs nog door stijgen tot $1.400.

Terwijl Goldman Sachs zijn klanten aanraadt om goud te verkopen, blijft de prijs goed standhouden boven $1.200 en daalt de kans op een renteverhoging door de Federal Reserve in maart van 50% naar 10%. Dit ondersteunt een verdere stijging van het gele edelmetaal.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Waar kan je nog goud kopen zonder dat de overheid het weet?

De ‘war on cash’ werd hier al uitvoerig beschreven. Overheden willen alle financiële transacties kunnen opvolgen. Alles wat je doet met je geld, willen ze weten. Daarom dat ze stap voor stap het gebruik van cash geld willen elimineren. Goud is een goed alternatief om geld/vermogen te bewaren zonder dat de overheid het weet. Maar dan mogen ze uiteraard ook niet weten dat je goud koopt.

Fysiek goud koop je niet als belegging, het is een verzekering tegen financieel onheil. Goud wordt al duizenden jaren over heel de wereld gebruikt als een waardevol betaalmiddel. Het is deelbaar, gemakkelijk te transporteren, duurzaam en waardevol. Het is de grootste vijand van papier geld, daarom dat je goud buiten de kennis van de overheid moet houden, zo zegt Casey Research.

In de Verenigde Staten was er een grote confiscatie van goud tijdens de jaren ’30. Er stond een boete van $10.000 en een gevangenisstraf van 10 jaar op het bezit van goud. In de moderne tijd zal dit niet meer mogelijk zijn, nu zal de confiscatie digitaal plaatsvinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

De werkloosheid ligt veel hoger dan de officiële cijfers zeggen

De werkloosheid in Nederland loopt terug, reden voor optimisme zou je zeggen. Maar volgens De Nederlandsche Bank geeft dit een vertekend beeld van de huidige situatie op de arbeidsmarkt. Dat heeft alles te maken met de definitie van wanneer iemand werkloos is.

Als je één uur of meer per week werkt, heb je volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) een baan. Volgens die definitie telde Nederland in januari ruim 8,3 miljoen werkenden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Een grote ramp dreigt wanneer de 20-jarige bubbel in aandelen uit elkaar spat

Jesse Colombo is een expert in het spotten van bubbels. Hij voorspelde onder andere de oliebubbel en verschillende bubbels in groeilanden. Volgens Jesse Colombo bevindt de Amerikaanse aandelenmarkt zich nog steeds in een bubbel die nu al 2 decennia duurt. Het einde van die bubbel zal rampzalige gevolgen hebben.

We bevinden ons in het midden van de storm. Op wat turbulentie in het begin van dit jaar na bevinden we ons nog steeds niet in een crisis. De economie bevindt zich in een bubblecovery en deze is nauw verbonden met de aandelenmarkt. Wanneer de bubbel in bubblecovery uiteen spat, zijn de gevolgen nauwelijks te overzien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 26 februari 2016

Pond 30 procent minder waard

Het Britse pond daalde dit jaar aanzienlijk wegens de bezorgdheid dat Groot-Brittannië uit de Europese Unie zal stappen. Dit belemmert de handel en ontmoedigt de buitenlandse investeringen. Mochten de Engelsen op 23 juni tegen ’s werelds grootste interne markt stemmen dan verdriedubbelt de kans op een recessie.

Het pond daalde ten opzichte van de dollar met 3,3 procent de eerste drie dagen van afgelopen week. Dat was de grootste drie-daagse daling sinds juni 2009 en het zal hoogstwaarschijnlijk de week eindigen als slechtst presterende week voor het pond sinds 2010.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs