Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 10356 tot 10360
Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

“Huizenprijzen in zeven jaar niet zo snel gestegen”

De prijzen van bestaande koopwoningen in Nederland zijn in zeven jaar niet zo snel gestegen als in de maand september. Vergeleken met dezelfde maand van vorig jaar waren de huizenprijzen volgens de cijfers van het Kadaster gemiddeld 3,5% hoger.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

LBMA wil meer transparantie in goudmarkt

Deze week is de Londen Bullion Market Association (LBMA) in Wenen bijeengekomen om tijdens hun jaarlijkse conferentie te praten over de laatste ontwikkelingen in de goudmarkt. Het thema dat dit jaar hoog op de agenda staat is het verbeteren van de transparantie in de markt waar dagelijks ongeveer $21 miljard aan goud verhandeld wordt.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

Ook Ierland doet 1 en 2 eurocent in de ban

Ierland doet het gebruik van munten van 1 en 2 eurocent in de ban.Ā 

Contante betalingen zullen per 28 oktober naar boven of beneden worden afgerond tot een veelvoud van 5 cent. De Ierse centrale bank kondigde de plannen maandag aan.

Het voorstel kan volgens Ierse media rekenen op de ,,overweldigende goedkeuring" van zowel winkeliers als consumenten.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

19 oktober: zo hard herstelt de huizenprijs en 6 andere dingen die je moet weten

Het tempo waarmee huizenprijzen toenemen in Nederland is weer terug op het niveau van de zeepbeljaren. Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 19 oktober 2015

Deze bankier ziet niets in pogingen van banken om de blockchain te accepteren

Banken zijn zeer geĆÆnteresseerd in de blockchain op het moment, de technologie die de digitale munteenheid Bitcoin onderbouwt. De techniek heeft het potentieel om geldoverdrachten sneller en goedkoper te laten verlopen en kan tevens voor revolutionaire toepassingen gaan zorgen voor allerlei applicaties.

22 van de grootste investeringsbanken in de wereld hebben sinds kort een partnerschap gevormd om te kijken hoe de blockchain kan worden gebruikt in traditionele bancaire zaken. Onder de stichtende leden bevinden zich Goldman Sachs, JPMorgan, Credit Suisse en Barclays.