EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10371 tot 10375 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 19 februari 2016

Ook ABN Amro positief over edelmetalen

Het tij lijkt te keren voor de beleggingscategorie ‘edelmetalen’. Na eerdere positieve berichten over goud en zilver de afgelopen weken, sluit nu ook ABN Amro zich aan bij het clubje dat positief gestemd is over de edelmetalen. Vreemde wending vermits er een lange periode is geweest waarin niemand iets moest weten van goud en zilver.

Ook ABN Amro is jarenlang negatief geweest over deze beleggingsklasse en toch maken ze opeens een bocht van 180 graden. Voorheen hanteerde de bank veel lagere koersdoelen voor een ounce goud maar volgens analiste Georgette Boele is hun beeld sterk veranderd.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 februari 2016

Japanse economie verzwakt, BoJ moet wellicht weer reageren

Ondanks alles wat premier Shinzo Abe heeft geprobeerd blijft de Japanse economie krimpen, op jaarbasis 1,4 procent in de laatste drie maanden van 2015. De consumentenprijzen stegen slechts met 0,2 procent – gevaarlijk dichtbij deflatie – en de Japanse particuliere consumptie daalde dat kwartaal 0,8 procent.

De lage groei in lonen en een 3 procentpunt stijging van de verbruiksbelasting in 2014 hielpen natuurlijk niet mee.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 19 februari 2016

Begin van het einde van dominantie welvaartsstaat

Het economische model van de welvaartsstaat was na 1945 zeer succesrijk met de wederopbouw en ontwikkeling van vele samenlevingen, wereldwijd. En toch kwam er een einde aan deze dominantie van menselijke waarden. Wat lag daaraan ten grondslag? Zoals steeds is ook in deze kwestie sprake van meerdere oorzaken. Lees de column van Lou Keune op Marketupdate.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 19 februari 2016

Goudbeleggers: Mis deze grafiek niet!

De beleggers die sinds het begin van dit jaar hebben geïnvesteerd in een van de edelmetalen, kunnen terugkijken op een prachtige tijd. De edelmetalen zijn immers een van de weinige producten in de markt die sinds het begin van dit jaar in waarde wisten te stijgen. Maar, goudbeleggers moeten wel een blik werpen op de volgende grafiek.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 19 februari 2016

Schrapt Rabobank stilletjes 3.000 banen extra?

Rabobank en vakbond De Unie steggelen over het aantal banen dat bij de bank verdwijnt. Volgens de bond schrapt Rabobank in stilte 3.000 banen meer dan het financiële concern eerder heeft aangegeven. De bank ontkent dat.

Rabobank en vakbond De Unie steggelen over het aantal banen dat bij de bank verdwijnt. Volgens de bond schrapt Rabobank in stilte 3.000 banen meer dan het financiële concern eerder heeft aangegeven. De bank ontkent dat.

Het zou volgens De Unie gaan om medewerkers die naar hun eigen plek moeten solliciteren, omdat de bank ze niet meer geschikt acht voor hun aan verandering onderhevige functie.

Ze moeten er volgens De Unie uit “vanwege een zogenaamde kwalitatieve mismatch” en de plekken zouden vervolgens niet meer worden opgevuld.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs