Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 10376 tot 10380
Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 4 november 2015

De bitcoinspot.nl: Bitcoin, Blockchain & Cryptocurrency agenda is weer helemaal up to date!

  De meest complete Bitcoin, Blockchain en Cryptocurency agenda van Nederland is weer helemaal up to date. Zo is er onder andere vanavond een tegenlicht meetup in het kader van "het bitcoin evangelie" welke afgelopen zondag uitgezonden werd. Ook is er 18 november een "Bitcoin4beginners" meetup in het hofje van wijs en  De complete agenda kan je hier bekijken, heb jij een event die je op de agenda wil zien? laat het ons weten!

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 4 november 2015

Column Kees de Kort | Rondje applaus voor zichzelf

De ECB is erg tevreden met zichzelf. Terwijl het beleid van de instelling allemaal negatieve bijeffecten heeft, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 november 2015

Makkelijk zaken doen... België mijlenver van wereldtop

Singapore creëert wereldwijd het beste kader voor het zakenleven. Dat blijkt uit een rapport van de Wereldbank. Ook in de vorige editie stond de Aziatische stadsstaat op de eerste plaats. Ook Nieuw-Zeeland handhaaft zich op de tweede plaats, gevolgd door Denemarken en Zuid-Korea, die elk één plaats stijgen, ten koste van Hongkong, dat naar een vijfde plaats terugvalt.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 4 november 2015

Snel 900.000 jobs graag!

Om economisch een voet naast Nederland, Duitsland of Oostenrijk te kunnen zetten, zullen in België 900.000 banen moeten worden gecreëerd. Dat blijkt uit een studie van de Vlaamse werkgeversorganisatie Voka. Die operatie zou aan de Belgische overheid volgens de organisatie ook 18 miljard euro extra inkomsten kunnen bezorgen.

De toegenomen tewerkstelling zou volgens Voka immers 10,8 miljard euro bijkomende belastingen en bijdragen voor sociale zekerheid moeten kunnen opleveren. Tegelijkertijd kan de overheid voor diezelfde groep ook nog eens 7,2 miljard euro pensioenen of werkloosheidsuitkeringen kunnen besparen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 4 november 2015

Bitcoin stijgt 50% in drie dagen

De prijs van een Bitcoin is in de afgelopen drie dagen met 50% gestegen. Schommelde de koers zondag nog rond de $320, op het moment van schrijven wisselt de virtuele munt voor $480 van eigenaar. Sinds het begin van dit jaar schommelt de waarde van de virtuele munt rond de $250, maar door deze plotselinge koersstijging is de prijs weer terug op het hoogste niveau sinds september vorig jaar.