EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1046 tot 1050 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Trump boekt wel degelijk resultaten: NAVO-leden geven meer uit aan verdediging

De lidstaten van de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie (NAVO) hebben het voorbije jaar hun bestedingen in landsverdediging met bijna 5 procent opgevoerd tegenover het jaar voordien. Dat heeft Jens Stoltenberg, secretaris-generaal van de NAVO, gezegd. Daarmee lijken de lidstaten van de militaire alliantie toe te geven aan de druk die door de Amerikaanse president Donald Trump op zijn bondgenoten wordt uitgevoerd.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Hot issue

Het grootste probleem in het Brexit-dossier, de grens tussen Ierland en Noord-Ierland, is een moeilijk te ontwarren knoop. Komen de partijen niet tot een compromis, dan zijn de rapen gaar volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Vroege internet-investeerder en Tech-Goeroe: ‘Over 5 jaar zal iedereen met cryptomunten betalen’

Tim Draper heeft al veel gezien de laatste decennia. Hij was een vroege investeerder bij het ontstaan van het internet. Maar wat hij nu ziet, is veel groter. Hij ziet enorm veel potentieel in blockchain en cryptomunten. Hij beweert zelfs dat over 5 jaar iedereen met cryptomunten zal betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Is dit het kantelpunt voor de dollar?

De Amerikaanse dollar heeft tijdens het afgelopen jaar de nodige waarde moeten inleveren. Ook dit jaar is de Amerikaanse munt allesbehalve goed uit de startblokken gekomen. Toch lijkt dit niet het geschikte moment te zijn om de dollar de rug toe te keren. Een belangrijk kantelpunt kan immers nabij zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 maart 2018

Elon Musk over reizen naar Mars, Artificiële Intelligentie en Tesla

Miljardair Elon Musk is het meest bekend van Tesla. Maar naast de productie van elektrische voertuigen is Musk ook bezig met het bouwen van raketten om naar Mars te vliegen, het boren van tunnels en de evolutie van artificiële intelligentie. Hij praat er over in een interessant interview.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs