Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 10466 tot 10470
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

Dit zijn de 10 jongste miljardairs ter wereld

De meeste jonge miljardairs verdienen hun sporen in de technologiewereld. Het zal u niet verbazen dat Mark Zuckerberg helemaal bovenaan de lijst staat. Maar ook Airbnb levert een mooie bijdrage aan onderstaande lijst. Slechts 3 jongeren kregen hun fortuin in de schoot geworpen, de rest zijn self-made miljardairs.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

Besparen kan gemakkelijker dan u denkt: 6 ideeën die u kunnen helpen

U ontvangt iedere maand uw loon en op het einde van de maand is al dat geld verdwenen. U hebt alles opgemaakt en u slaagde er niet in om geld te sparen. U bent al blij dat u geen extra schulden moet maken. Hoe verbreekt u deze cyclus?

In feite is heel simpel, besparen kan een optie zijn of u gaat meer verdienen, of beide.

De beste manier om meer te sparen is door minder uit te geven. Wanneer u niet meer wilt leven van loon tot loon dan moet u uw uitgavenpatroon veranderen. Dit is de meest efficiënte weg naar financiële vrijheid. Besparen kan gemakkelijker dan u denkt.

Dit is wat u moet doen:

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

ECB verlengt opkoopprogramma tot begin 2017

De ECB gaat het opkoopprogramma verder uitbreiden. Het beleid om elke maand zo’n 60 miljard euro aan leningen op te kopen wordt verlengd tot maart 2017 of langer als dat nodig is. 

Dit meldt centralebankpresident Mario Draghi donderdag in een toelichting op het rentebesluit. Het huidige opkoopprogramma werd begin dit jaar ingesteld door de ECB om de inflatie te stimuleren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

ECB verlaagt depositorente verder naar -0,3 procent in strijd tegen inflatie

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft vandaag het belangrijkste rentetarief verlaagd naar min 0,3 procent. Dat betekent dat banken 0,3 procent rente moeten betalen op tegoeden die ze bij de centrale bank stallen. Daarmee hoopt de ECB de strijd tegen de kwakkelende economie en de stilstaande inflatie een nieuwe impuls te geven.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: donderdag 3 december 2015

Column Kees de Kort | Zolang je de grote beleggers maar tevreden houdt

Het is weer ECB-dag vandaag. BNR's macro-econoom Kees de Kort verwacht meer goed nieuws voor de grote beleggers, en slecht nieuws voor de brave burgers.

De verwachting dat centralebankpresident Mario Draghi na afloop van de beleidsvergadering van de Europese Centrale Bank (ECB) met nieuwe steunmaatregelen zal komen, zorgt voor optimisme onder beleggers.