EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10476 tot 10480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Valutareserve China $99,5 miljard gedaald

De valutareserve van China is in de eerste maand van dit jaar met $99,5 miljard gedaald naar $3,23 biljoen, het laagste niveau sinds 2012. Dat blijkt uit cijfers die de Chinese centrale bank afgelopen zondag naar buiten heeft gebracht. Volgens Société Générale is een vrije wisselkoers binnen een half jaar goed mogelijk.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 7 februari 2016

The Bitcoin report #34: 1000 Youtube subscribers!

Deze week in de aflevering van The Bitcoin Report worden 1000 youtube subscribers gevierd. Er wordt terug geblikt op 2015 en vooruit gekeken naar 2016 waar weer veel interviews, specials en Bitcoin nieuws voorbij zal komen. 

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zondag 7 februari 2016

Wordt ons contante geld afgeschaft?

Wat is er aan de hand met ons financiële systeem? We zouden ons af kunnen vragen wat er na het afschaffen van de rentevergoeding nog meer op ons af komt.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zondag 7 februari 2016

Na ontploffen van kernbom doet Noord-Korea nu rakettest, VN veroordeelt ‘nieuwe provocatie’

Noord-Korea heeft zondag tot woede van buurlanden en de Verenigde Staten een langeafstandsraket gelanceerd. Het projectiel werd volgens het Zuid-Koreaanse ministerie van Defensie afgevuurd vanuit een basis in het noordwesten van het buurland.

Noord-Korea had al aangekondigd een satelliet te zullen lanceren voor de observatie van de aarde. Dat werd wereldwijd geïnterpreteerd als een stap om de techniek van de langeafstandsraketten te vervolmaken. De lancering van zondag leidde dan ook tot woedende reacties van andere landen in de regio.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 7 februari 2016

Daling buitenlandse valutareserves China

De buitenlandse valutareserves van China zijn in januari gedaald naar het laagste niveau in meer dan drie jaar. De daling hangt vooral samen met de pogingen van de Chinese centrale bank om de waarde van de eigen munt, de yuan, te ondersteunen.

De reserves krompen vorige maand met 99,5 miljard dollar naar 3,23 biljoen dollar (2894 miljard euro). In december gingen die al met bijna 108 miljard dollar omlaag en in heel 2015 was sprake van een krimp met ruim een half biljoen dollar. Ondanks de forse dalingen heeft China nog altijd de grootste buitenlandse valutareserves ter wereld.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs