EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 106 tot 110 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018

Wat zijn de alternatieven nu de rol van goud als beschermer van rijkdom lijkt uitgespeeld?

Goud noteert op zijn laagste niveau in 6 maanden. Sinds begin van dit jaar is de koers van het gele metaal met 4% gedaald. Is de rol van goud als beschermer van rijkdom uitgespeeld?

Er mag gerust van een verrassing worden gesproken, want in politiek en economisch onzekere tijden speelt goud traditioneel de rol van veilige belegging. Vandaag staat de wereld aan de vooravond van een handelsoorlog, waren de geopolitieke spanningen nooit groter dan voor de invasie van Irak in 2003 en bevindt de EU zich in de grootste crisis sinds de schuldencrisis van 2010. Goud kan hier niet van profiteren en dat staat haaks op alle elementaire regels van het investeringsboekje.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018

Self-made miljonairs hebben deze 7 obsessies

Voor velen een droom, voor weinigen een realiteit: miljonair worden (en dan liefst op eigen kracht). Het probleem is niet dat miljonair worden onmogelijk is. Het probleem is dat de meeste mensen het onderweg opgeven omdat ze het gevoel hebben dat ze falen. Diegene die doorzetten en slagen, winnen echter het gouden ticket. Die mensen hebben vaak dezelfde obsessies in hun leven.

Om een self-made miljonair te worden, moet je jouw dromen najagen. Je moet geobsedeerd zijn in succesvol worden.

Heb jij deze 7 obsessies?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018

Bitcoin blijft zakken: koers op laagste niveau sinds november

De koers van de bitcoin, de eerste en bekendste virtuele munt, is vandaag onder de grens van 6.000 dollar gezakt. Daarmee staat de bitcoin op zijn laagste niveau sinds november.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 29 juni 2018

Het einde van ’s werelds monetaire dollarsysteem

‘China’s State-Owned Media Proclaims Petroyuan Will “Shake People’s Confidence In The US Dollar”, kopt Zerohedge boven dit artikel. Het recente ‘Shanghai Crude Futures Contract‘ zet de werelddominantie van de Amerikaanse dollar op de helling. Waardoor die vanaf nu alleen maar bergaf kan gaan. Inderdaad, het wereld-monetaire systeem was sedert meer dan 5000 jaar gebaseerd op fysiek goud en zilver. De Amerikaanse dollar werd echter de wereldreservemunt want olie, ’s werelds meest waardevolle want onontbeerlijke grondstof, kon enkel en alleen met die dollar gekocht worden. Maar is het einde van het monetaire dollarsysteem in zicht?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

8 voorspellingen over de wereld in 2030

Hoe zal de wereld er in 2030 uitzien? Experts van Global Future Counsils hebben in hun glazen bol gekeken. Eten we nog vlees? Zullen de Verenigde Staten nog dominant zijn? Waar komt onze energie vandaan?

In totaal kwam Global Future Counsils met acht voorspellingen over de wereld in 2030.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs