Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 106 tot 110
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 3 oktober 2017

'Recordaantal miljonairs in de wereld'

Het aantal miljonairs en miljardairs is afgelopen jaar mondiaal met bijna 8 procent gestegen naar een recordaantal van 16,5 miljoen mensen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 2 oktober 2017

Deze 3 rangschikkingen geven aan waar het best zakendoen is. Nederland staat in alle drie, België nergens

Zwitserland heeft de meest competitieve economie van de wereld, gevolgd door de Verenigde Staten en Singapore. Dat blijkt uit een rangschikking van het World Economic Forum (WEF).

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Goud als diversificatie voor beleggingsfondsen

Grote beleggingsfondsen die moeite hebben om een goed rendement te halen zouden vaker naar goud moeten kijken als alternatief voor staatsobligaties, zo schrijft de World Gold Council in een nieuw rapport. Het edelmetaal biedt niet alleen diversificatie binnen een goed gespreide beleggingsportefeuille, maar ook een zeer interessant rendement.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan

Analisten Gefira: ‘Sociale zekerheid in Europa onhoudbaar als huidige massa immigratie niet wordt gestopt’ – Voorbeeld uit eigen land: Nu al leven 3 x zoveel Marokkanen als Nederlanders van uitkering – ‘Stemmen op partijen die open-grenzen willen komt neer op zelfmoord’

Als het aan de globalistische leiders in Europa ligt hebben we nog maar een fractie toegelaten van het werkelijke aantal immigranten waar ze onze landen mee willen overspoelen. (Afbeelding: Getty Images (2))

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Amerikaans economisch herstel gaat voorbij aan ‘forgotten people’

In de Verenigde Staten kan slechts een gedeelte van de bevolking profiteren van de economische heropleving. Regio’s die door de recessie het zwaarst werden getroffen, zien ook het herstel grotendeels aan zich voorbijgaan.