Nieuws / Artikelen met het woord

57606 artikelen gevonden. Artikel 106 tot 110
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Gemiddelde bitcoinbezitter zou bitcoin verkopen bij prijs van €165.000,-

De afgelopen weken was er weer van alles te doen rondom bitcoin. De Hardfork Segwit2x ging niet door (maar gaat nu misschien toch wél weer door), Bitcoin daalde in eerste instantie met maar liefst 30%, Bitcoin Cash steeg met 300%, de volumes op de bitcoinbeurzen stegen naar recordhoogtes. Gister zette bitcoin ook weer een nieuwe All Time High neer en bereikte de grens van $8.000,-. Tevens bleek uit onderzoek dat de gemiddelde bitcoin investeerder pas hun bitcoin verkopen bij een prijs van rond de €165.000,-

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Het is 5-voor-12 voor de GOUD MAJORS

Je zou het haast niet denken, maar de beursmachine begint toch zo nu en dan wat te sputteren.

Het hoeft nog allemaal niet veel te betekenen, maar ons valt het in ieder geval wel op. De klim verloopt minder soepel, en we zien de volgende elementen opduiken:

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Turkije haalt NAVO militairen weg uit Noorwegen

Turkije haalt voortijdig veertig militairen terug die in Noorwegen zouden meedoen aan een NAVO-oefening, zo verklaarde de Turkse president Erdogan. Reden voor dit besluit is dat Erdogan samen met Mustafa Kemal Ataturk, grondlegger van de republiek van Turkije, werd genoemd in een grafische illustratie van vijanden van de NAVO. In reactie op het laatste incident zou de belangrijkste adviseur van Erdogan, Yalcın Topcu, gezegd hebben dat Turkije haar lidmaatschap van de NAVO opnieuw moet overwegen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Lek in Keystone oliepijpleiding: 800.000 liter olie weggelekt in 15 minuten

In de Amerikaanse staat South Dakota is bij een lek in een oliepijpleiding zo’n 800.000 liter ruwe olie weggelekt in amper een kwartier. Volgens de autoriteiten is er geen gevaar voor de volksgezondheid. Het lek is inmiddels gedicht.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 20 november 2017

Wie begrijpt nog iets van de bitcoin? Het is ook niet nodig want geld zal het nooit worden

De bitcoin nadert de grens van de 8.000 dollar en zou daarmee 1.000% hoger noteren dan een jaar geleden. Nadat de koers van de cryptomunt eerder deze week tot rond de 5.500 dollar was gezakt, werd opnieuw hoop geput uit de aankondiging dat grote, officiële beurzen – waaronder de Chicago Mercantile Exchange (CME) – op bitcoin gebaseerde producten willen gaan uitgeven.