EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1051 tot 1055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

NAVO beschuldigt Rusland van vergiftiging Skripal

De secretaris-generaal van de NAVO Jens Stoltenberg en de Britse minister van Buitenlandse Zaken Boris Johnson hielden vandaag een gezamenlijke persconferentie over de ontwikkelingen met betrekking tot het vergiftigingsincident in het Verenigd Koninkrijk. Volgens beide heren zijn er zeer duidelijke aanwijzingen dat Rusland verantwoordelijk moet worden gehouden voor dit incident, waardoor de voormalig dubbelspion Skripal en zijn dochter in het ziekenhuis opgenomen moesten worden.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Duitsland dekt zich met lng-investering in voor spanningen Rusland

Duitsland wil minder afhankelijk worden van gas uit Rusland. De nieuwe regering van bondskanselier Angela Merkel is van plan de komende jaren fors te investeren in de industrie voor vloeibaar gemaakt aardgas (lng). 

Duitsland mikt onder meer op de bouw van terminals aan de Noord- en Oostzeekust. Daarmee wordt het ook minder afhankelijk van de doorvoer van lng door onder meer Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Techbedrijf Hongkong mag geen geld ophalen voor eigen cryptomunt

Het is niet voor het eerst dat het bedrijf onder vuur ligt vanwege de uitgifte van cryptomunten. De Amerikaanse toezichthouder SEC noemde volgens mediaberichten de uitgifte door Black Cell in januari ook al 'illegaal'.

In bredere zin schroeven de beurswaakhonden in verschillende landen het toezicht op ICO's op. Nu vallen de uitgiftes nog vaak buiten de bestaande regels. Daardoor ligt misbruik op de loer, zei toezichthouder SEC deze maand nog maar eens.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Bedankt, Mario

Afgelopen week werden de inflatiecijfers van de eurozone bijgesteld naar beneden. Goed nieuws voor de consumenten, weet BNR-macro-econoom Kees de Kort: 'Want hoe minder inflatie, hoe beter. Op een paar mensen na, die zitten in Frankfurt.' De Kort weet wel wie ze leidt: hij heet Mario.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 19 maart 2018

Mark Carney: “Crypto vormt geen risico voor financiële veiligheid”

Goed nieuws voor de cryptomarkt. De financiële regulator van de G20 beweert dat cryptomunten op dit moment geen risico vormen voor de globale financiële veiligheid. Mark Carney, president van de Financial Stability Board en ook van de Bank of England, verwerpt de verzoeken van de G20-leden om strengere controles te voeren op cryptomunten. Daarmee verdwijnt aardig wat druk van de ‘cryptoketel’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs