Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 1051 tot 1055
Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 13 juni 2017

Aandelenportefeuille Zwitserse centrale bank naar $82 miljard

De Zwitserse centrale bank heeft inmiddels meer dan $82 miljard aan aandelen op haar balans staan. De centrale bank vindt haar eigen munt nog steeds te duur en laat daarom de spreekwoordelijke geldpers op volle kracht draaien. In het afgelopen financiële jaar pompte de Swiss National Bank (SNB) in totaal 67 miljard Zwitserse franken in de economie, geld waarmee ze in de rest van Europa en in de Verenigde Staten op grote schaal obligaties en aandelen opkoopt.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 13 juni 2017

Goudkorting: Rechtstreeks goud kopen van de mijn

Door de extreem lage spaarrente en de relatief hoge waardering van aandelen en obligaties wordt goud kopen steeds aantrekkelijker. Het edelmetaal wordt gezien als veilige haven, juist nu centrale banken op grote schaal obligaties en aandelen opkopen om de economie te ondersteunen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

EU opent haar grenzen met Oekraïne

Sinds de nacht van zaterdag op zondag kunnen de 40 miljoen Oekraïners zonder visum naar de landen van de EU reizen. Volgens de grenswacht zouden zondag rond 15 uur lokale tijd al zo’n 1.100 Oekraïners de grens naar een EU-land zijn overgestoken.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Terreuroorlog in Duitsland: Dagelijks 10 aanvallen met messen door migranten

Mesaanvallen de afgelopen jaren 1200% toegenomen – Net als in Nederland wordt vermelden van afkomst van daders zorgvuldig vermeden

In het in snel tempo islamiserende Duitsland van Angela Merkel is het aantal mesaanvallen na het openen van de grenzen vertienvoudigd.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Dit is een ideaal moment!

[...]

Alle winst die ik met Bitcoin heb gemaakt, ga ik nu beleggen in de allerbeste goud- en zilveraandelen. Want daar gaan we de volgende hype zien.