EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10506 tot 10510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Canada verkoopt groot deel goudvoorraad

Canada heeft begin dit jaar een groot deel van haar goudvoorraad verkocht. Eind vorig jaar beschikt het land nog over een officiële goudreserve van 3 ton, maar de laatste cijfers van het ministerie van Financiën laten zien dat er nu nog maar 0,62 ton van het gele metaal in de kluis ligt. Dat is een daling van bijna 80%.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Olieprijs extreem volatiel in 2016

De olieprijs schommelt al enige tijd rond de $30 per vat, maar van dag tot dag verandert de prijs behoorlijk. Dit jaar telde al 24 handelsdagen waarop de olieprijs intraday meer dan 5% omhoog of omlaag ging, zo schrijft Business Insider. Om dat in perspectief te plaatsen, er zijn dit jaar nog maar 26 handelsdagen verstreken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Het is weer zover: mensen staan aan te schuiven om goud te kopen

De goudprijs gaat bijna kaarsrecht omhoog dit jaar uit vrees voor een nieuwe financiële crisis. Maar deze week is de manie compleet. Enkele goudhandelaren verklaren aan het Britse Telegraph dat bankiers en mensen weer staan aan te schuiven om goud te kopen.

BullionByPost, de grootste Britse online goudhandelaar, verkocht deze week op 1 dag voor £5,6 miljoen goud. Dit is meer dan het vorige dag record van £4,4 miljoen in oktober 2014. BullionByPost neemt orders tot £25.000 aan via de website en hoger via de telefoon.

Sinds eind vorig jaar neemt de interesse toe zegt oprichter Rob Halliday-Stein, maar deze week is het knotsgek. Hij voegde er nog aan toe dat sommige bankiers ongewoon hoge orders plaatsen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Beurswaarde Europese banken dit jaar ruim 30% gedaald

Het aandeel Credit Suisse zakte deze week na publicatie van slechte cijfers naar het laagste niveau in 27 jaar, Société Générale daalde na tegenvallende winstcijfers 12% in één dag en Deutsche Bank probeert uit alle macht onzekerheid bij nerveuze beleggers weg te nemen. Alle signalen wijzen op een nieuwe bankencrisis.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 12 februari 2016

Grafiek: Is Deutsche Bank de 'Lehman' van Europa?

De grote waardedaling van bankaandelen in Europa en de oplopende premie om je te verzekeren tegen een mogelijke ‘default’ op bankobligaties doet sterk denken aan de crisis van 2008 en de val van Lehman Brothers. De premie die obligatiehouders moeten betalen om zich in te dekken tegen de val van een gigant als Deutsche Bank is de afgelopen weken explosief toegenomen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs