EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10551 tot 10555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016

Deze grafieken verhogen de druk op Mario Draghi

Alle ogen zijn deze week gericht op de Europese centrale bank. Het rentbesluit van de ECB staat donderdag op de planning en veel beleggers rekenen op een nieuw wondermiddel van Mario Draghi. De president van de Europese centrale bank heeft immers al eerder aangegeven dat hij er alles aan zal doen om de Europese economie boven water te houden.

En dat de Europese economie op dit moment een zetje in de goede richting nodig heeft kunnen we onder andere zien op de bovenstaande grafiek. Op deze grafiek kunnen we zien dat zowel de productie- als de dienstensector het op dit moment moeilijk heeft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016

Bank voor Internationale Betalingen trekt aan de alarmbel

Bij de Europese Centrale Bank doen ze nog steeds alsof er geen vuiltje aan de lucht is. Mario Draghi zal in de tweede helft van deze week – hoogst waarschijnlijk – een verdere uitbreiding van de monetaire versoepeling aankondigen. Als gevolg zullen de intresten nog verder onder nul zakken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016

"Spaarders verloren voorbije jaar 2 miljard euro aan koopkracht"

De grootste slachtoffers van de lage rentevoeten zijn niet de banken, noch de staat, maar wel de spaarders. Zij verloren de afgelopen maanden door het verschil tussen de geboden spaarrente en het inflatieniveau zowat 2 miljard euro aan koopkracht. Dat berekende consumentenorganisatie Test-Aankoop.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016

Europese Commissie bezorgd over Franse en Italiaanse economie

Frankrijk en Italië moeten hun economie aanpakken en ingrijpende maatregelen nemen om uit de problemen te komen.

Frankrijk en Italië moeten hun economie aanpakken en ingrijpende maatregelen nemen om uit de problemen te komen.

Ook Portugal, Kroatië en Bulgarije moeten aan de slag, concludeert de Europese Commissie in een dinsdag gepubliceerde analyse van de economie in achttien EU-lidstaten.

De commissie keek naar zogeheten macro-economische onevenwichtigheden. Zo zijn het concurrentievermogen, de schuldpositie en de wisselwerking met de financiële sector in een land onderzocht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 9 maart 2016

Jongste miljardaire ter wereld heeft donker geheim

Ze prijkt met haar vermogen tussen de rijksten der aarde. Alexandra is 19 en sinds vorige week de jongste miljardaire ter wereld. De Noorse schone draagt wel een donker geheim met zich mee.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs