EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10556 tot 10560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016

Junk status voor obligaties Deutsche Bank?

Obligaties van Deutsche Bank worden op dit moment door de financiële markten als ‘junk bonds’ gewaardeerd. Beleggers schatten de kans dat de bank haar schuldverplichting niet zal nakomen op bijna 20%. Waar beleggers zich vooral zorgen over maken zijn de zogeheten coco’s, obligaties die banken hebben uitgegeven om hun kapitaalbuffer mee te versterken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016

Europese beurzen opnieuw in het rood

Het is weer grote malaise op de Europese beurzen. Zowel Frankfurt, Madrid, Athene, Kopenhagen, Helsinki, Wenen, Amsterdam als Brussel dook na 9 uur tot meer dan 3 procent lager. Sommige indices vertoonden daarna wat herstel, maar bijvoorbeeld Athene ging verder de dieperik in tot zelfs 6 procent verlies.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016

Goudprijs naar hoogste niveau in een jaar

De goudprijs heeft deze week eindelijk de negatieve trendlijn vanaf 2013 weten te doorbreken. In dollars steeg de prijs met 3,36% naar $1.234,79 per troy ounce, het hoogste niveau in een jaar tijd. Sinds het begin van dit jaar is de prijs van het gele metaal in dollars met 12,7% gestegen, waarmee de daling van vorig jaar volledig is weggewerkt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016

Geld is een bijproduct van succes. Daarom 9 handig tips om succesvol te worden.

Als jongeling vraag je jezelf misschien wel eens af hoe al die oudere mannen en vrouwen aan al die miljoenen komen. Als je het antwoord zou kennen, zou je er dan alles aan doen om het zelf ook te bereiken? Als ‘Ja’ je antwoord is, hebben we zeer goed nieuws. Het is eigenlijk niet zo heel moeilijk.

De kracht om (later) miljonair te worden, ligt in je gewoontes. Iedereen heeft gewoontes, iedereen gedraagt zich op zijn eigen manier. Maar miljonairs hebben van die gewoontes die hen succesvol maken. Geld is niet belangrijk, geld is eerder een bijproduct van succes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 11 februari 2016

Europese banken opnieuw hard onderuit

De aandelen van Europese banken gaan donderdag opnieuw hard onderuit. Zorgen over een mogelijke default op zeer risicovolle bankobligaties (de zogeheten coco’s) drukt de koersen van bankaandelen verder onderuit. Op het moment van schrijven staat de index van grote Europese bankaandelen op iets meer dan 130 punten, het laagste niveau sinds augustus 2012.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs