Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 10581 tot 10585
Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 24 november 2015

Poetin: We zijn in de rug gestoken

We zijn in de rug gestoken door zij die medeplichtig zijn aan het terrorisme en deze gebeurtenis heeft serieuze gevolgen voor de relatie tussen Rusland en Turkije. Dat zei de Russische president Poetin zojuist over het neerhalen van een Russisch gevechtsvliegtuig op de grens tussen Turkije en Syrië.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 24 november 2015

Column Kees de Kort | Waar zijn de starters?

De cijfers over de Amerikaanse huizenverkopen die gisteren verschenen, bevatten een verrassend detail, viel Kees de Kort op: het percentage starters was dit keer het laagst in 30 jaar.

"En dat ondanks het feit dat de hypotheekrente op een soort all-time low staat", zegt De Kort. "Dat geeft in mijn beleving toch aan dat de jongeren in de VS, want dat zijn toch in principe de starters, het moeilijk hebben. Dat heeft te maken met de arbeidsmarkt, met de loonontwikkeling, met de schuldenposities."

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 24 november 2015

Zweden leidt de weg naar 1984

In 1661 werd Zweden het eerste land dat in Europa papiergeld uitgaf. Nu zal het waarschijnlijk het eerste land ter wereld worden dat dit fenomeen gaat elimineren. Volgens Credit Suisse gebeurt 80% van alle aankopen in Zweden al elektronisch, daar komt geen contant geld meer bij te pas.

In de afgelopen zes jaar is in Zweden de uitgave van fysieke munten met meer dan 50% gedaald. Sommige grote Zweedse banken hebben zelfs helemaal geen contant geld meer. Vrijwel alle Zweden betalen voor hun dagelijkse bakkie leut elektronisch en zelfs dakloze straatverkopers maken gebruik van mobiele kaartlezers.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 24 november 2015

Nieuw biljet 20 euro wordt woensdag in omloop gebracht

Het nieuwe biljet van 20 euro wordt woensdag in Nederland in omloop gebracht. Het biljet is beter beveiligd tegen vervalsing dan de huidige briefjes.

Dat meldt De Nederlandsche Bank (DNB) dinsdag.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 24 november 2015

De 6 tips van Mike Bloomberg om succes te bereiken

Mike Bloomberg, CEO van Bloomberg en voormalig burgemeester van New York, is een succesvol zakenman. Hij is nummer 14 op de lijst van rijkste mensen ter wereld, met een vermogen van 40,7 miljard.Toen hij pas geleden tijdens een evenement van Goldman Sachs sprak, presenteerde hij zes tips voor ondernemers die succesvol willen worden.

Bloomberg nam geen blad voor de mond en sprak recht-voor-zijn-raap. Zijn 6 tips waren dan ook geen zachtaardige adviezen. Hieronder volgen Bloomberg’s top tips: