EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10596 tot 10600 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Italiaanse beurs dit jaar al 24% gedaald

De Italiaanse beurs heeft sinds het begin van dit jaar al 24% van haar waarde verloren. De daling wordt vooral aangevoerd door Italiaanse banken, die sinds het begin van dit jaar sterk in waarde gedaald zijn. De AEX-index staat voor dit jaar 'slechts' 10% in de min.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Wereldwijd $6 biljoen uit aandelen verdampt in 2016

Sinds het begin van dit jaar is er wereldwijd $6 biljoen aan beurswaarde verdampt, zo blijkt uit onderzoek van Deutsche Bank. In de Verenigde Staten beleefden aandelen de slechtste start van het jaar ooit, terwijl ook de beurzen in Europa hard onderuit gaan. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

AEX weer onder de 400 punten

De AEX is vanmorgen opnieuw onder de grens van 400 punten gezakt. De index stond rond half tien op iets meer dan 398 punten, een verlies van bijna 0,6%. Beleggers maken zich zorgen over de degelijkheid van de bankensector, want het aandeel Deutsche Bank verloor gisteren op de beurs bijna 9% van haar waarde.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Beurs van Tokio verliest 5 procent, rente op staatsobligaties zakt onder nul

De sterindex Nikkei op de beurs van Tokio is vandaag na de middag (plaatselijke tijd) met 5,45 procent gedaald tot 16.078,1 punten. Dat is het gevolg van de duurder wordende yen en de verliezen op de Europese en Amerikaanse beurzen. De breder samengestelde Topix-index daalde met 5,6 procent, tot 1.303,09 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Venezuela liquideert zijn goudvoorraad!

“Socialisme werkt tot het geld van de anderen op is.” het is een gezegde dat nog maar eens gaat bewezen worden in Venezuela. Hun laatste assets vliegen nu de deur uit: de goudvoorraad van het land.

“Socialisme werkt tot het geld van de anderen op is.” het is een gezegde dat nog maar eens gaat bewezen worden in Venezuela. Hun laatste assets vliegen nu de deur uit: de goudvoorraad van het land.

Zelfs de Venezolaanse die-hard communisten als Chavez en Maduro lijken het belang in te zien van goud. Chavez liet de goudvoorraad repatriëren om het veilig in eigen land te bewaren.

Maduro op zijn beurt bewaarde het tot de allerlaatste moment, maar ziet zich nu genoodzaakt om het toch te verkopen. Daarmee lijkt het einde in zicht voor het socialistische regime in Venezuela.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs