EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10611 tot 10615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Negatieve rente voor $7 biljoen aan staatsobligaties

Meer dan $7 biljoen aan staatsobligaties wordt vandaag de dag verhandeld tegen een negatief rendement. Dat is omgerekend 29% van alle staatsobligaties die zijn uitgegeven door landen die zijn opgenomen in de Global Developed Sovereign Bond Index van Bloomberg.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Grafiek: Deutsche Bank in de problemen

Beleggers twijfelen over Deutsche Bank en doen aandelen en obligaties van de bank in de verkoop. Begin deze week maakten analisten van CreditSight bekend dat de grootste bank van Duitsland mogelijk niet voldoende middelen in kas heeft om alle obligatiehouders in 2017 te kunnen betalen. Maandag verloor het aandeel op de beurs 9%.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Nieuw bij Goudstandaard: Gouden kilomunten

Het Australische munthuis staat bekend om haar ruime assortiment van zilveren kilomunten, maar wat weinig mensen weten is dat ze in Australië ook zeer exclusieve gouden munten van dit formaat produceren. Bij Goudstandaard bieden we sinds kort twee van deze munten aan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Goed nieuws voor de olieprijs: maar liefst 150 oliebedrijven kunnen dit jaar failliet gaan

Volgens energie-consultant IHS lopen maar liefst 150 bedrijven het risico om dit jaar failliet te gaan. En dat is goed nieuws voor de oliemarkt. Een dergelijke tsunami zal namelijk leiden tot een nieuwe golf van fusies en overnames ter waarde van zo’n 230 miljard dollar.

Voorraadoverschotten leiden tot lagere prijzen. Lagere prijzen leiden weer tot minder winst of zelfs grote verliezen. En grote verliezen leiden tot faillisementen. Het is dan ook geen verrassing dat maar liefst 150 oliebedrijven het risico lopen om dit jaar failliet te gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

'Overschot olie groeit komende maanden verder'

Het mondiale overschot aan olie zal in de eerste helft van dit jaar verder toenemen, waardoor de kans toeneemt dat de olieprijzen verder zullen dalen.

Het mondiale overschot aan olie zal in de eerste helft van dit jaar verder toenemen, waardoor de kans toeneemt dat de olieprijzen verder zullen dalen.

Het Internationaal Energie Agentschap (IEA) voorspelt dinsdag dat Irak en Iran steeds meer olie zullen oppompen, terwijl de vraag naar het zwarte goud in een lager tempo stijgt dan eerder werd aangenomen.

Het is volgens de denktank goed mogelijk dat het aanbod de komende maanden dagelijks 1,75 miljoen vaten hoger is dan het verbruik. Vorige maand schatte het IEA het overschot nog op 1,5 miljoen vaten per dag.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs