Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 10656 tot 10660
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Winsten bedrijven bijna op niveau voor crisis

Bedrijven lijken zo langzamerhand de magere jaren achter zich te laten. 

Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) bleek woensdag dat de binnenlandse winsten van bedrijven, exclusief financiële instellingen, bijna op het niveau liggen van voor de crisis. Ook de investeringen zijn sterk gestegen.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Sterkste krimp Chinese industrie sinds 2009

De Chinese industrie is in september het sterkst gekrompen sinds maart 2009. Dat maakten de marktonderzoekers Caixin en Markit woensdag bekend op basis van hun inkoopmanagersindex.

De index, die de bedrijvigheid weerspiegelt, daalde van 47,3 in augustus tot 47,0 deze maand. Een stand onder 50 duidt op krimp, daarboven op groei. Economen rekenden in doorsnee juist op een lichte verbetering tot 47,5 deze maand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Dit zijn de 20 rijkste personen ter wereld jonger dan 35 jaar

Warren Buffett vergaarde het grootste gedeelte van zijn fortuin na zijn 60e verjaardag. Maar Mark Zuckerberg van Facebook is al miljardair op zijn 30e. Wealth-X, een firma die onderzoek doet naar de rijkdom van mensen, publiceerde een lijst met de rijkste personen ter wereld jonger dan 35 jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Koers Braziliaanse munt op historisch dieptepunt

De Braziliaanse munteenheid, de real, is gisteren door de grens van 4 real voor een dollar gebroken. De munt was nooit eerder zo weinig waard sinds de invoering in 1994. Voor een Amerikaanse dollar moet nu 4,03 Braziliaanse real betaald worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

8 dingen die succesvolle mensen doen voor ze gaan slapen

Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag fris en monter op het werk te verschijnen. Iedereen heeft dan ook zijn eigen ritueel voor men gaat slapen. Maar wat veel mensen niet beseffen, is dat hetgeen wat u doet voor u gaat slapen een enorme impact kan hebben op uw productiviteit.

Hoe u gaat slapen bepaalt een groot deel van hoe u slaapt. Succesvolle mensen beseffen dat hun succes begint én eindigt met een goede mentale en fysieke gezondheid. De routine voor het slapen zijn dan ook sleutelelementen voor succesvolle mensen.

Wat doen succesvolle mensen voor ze gaan slapen?