EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10686 tot 10690 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Duitsland wil cash verbieden boven €5.000 en briefje van €500 afschaffen

Nog niet zo lang geleden schreven we op Slim Beleggen dat een van de grootste banken in Europa cash geld wil verbieden. Deze week schrijft het Duitse Handelsblatt (in een stuk genaamd ‘The Death of Cash‘) dat Duitsland erover nadenkt om cash transacties boven €5.000 te verbieden en het briefje van €500 wil afschaffen.

De Sociaal Democraten zijn in Duitsland de kleinere coalitiepartner van Angela Merkel. Zij komen nu met dit voorstel op de proppen. Uiteraard geeft men niet de officiële reden om cash geld steeds meer te verbannen maar gebruikt men een handige zondebok: terroristen en criminelen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Huizenprijs hoger dan half miljoen pond in ruim helft van Londense buurten

In meer dan de helft van alle postcodes in Londen is de huizenprijs gestegen naar meer dan een half miljoen pond (653.000 euro)

In meer dan de helft van alle postcodes in Londen is de huizenprijs gestegen naar meer dan een half miljoen pond (653.000 euro)

Dit meldt de Financial Times donderdag. Ook in sommige buurten die tot voor kort nog bekend stonden om een hoge werkeloosheid is de huizenprijs fors gestegen.

De gemiddelde prijs van alle woningen in Londen ligt al sinds 2014 op ruim een half miljoen pond, maar binnen Londen is er nog veel verschil.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Column Kees de Kort | Investeren in Amerika

Problemen in de Amerikaanse economie, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort. Aan de maakkant gebeurt niet zoveel, de dienstmarkt zwakt af, dus dan blijft er niet veel over om te groeien.

Morgen worden de cijfers over de Amerikaanse arbeidsmarkt gemaakt, maar die beloven niet veel goeds. Er komen volgens De Kort niet heel veel banen bij, maar men voorziet wel beweging. Maar de voorspellingen beloven slecht nieuws voor de dienstenmarkt. Ook zijn de Amerikaanse bedrijven niet meer zo bereid te investeren. "De Fed heeft een enquête gehouden onder banken, die blijken veel minder geld te lenen aan bedrijven."

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

De PetroDollar is dood. Lang leve de PetroYuan.

Je leest of hoort er weinig over in de gewone media, waarschijnlijk omdat het hen gewoon niet opvalt. Maar de PetroDollar kent een trage dood. Uit de assen van het dollarmechanisme dat de Verenigde Staten decennia lang ‘incontournable’ maakte, herrijst nu de PetroYuan.

Het PetroDollar systeem werkt als volgt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 4 februari 2016

Oostenrijk voor Nord Stream 2 en tegen sancties Rusland

Oostenrijk neemt een belang in de ontwikkeling van de nieuwe Nord Stream 2 gasleiding, waarmee Rusland het westen van Europa van aardgas kan voorzien. Tegelijkertijd sprak Reinhold Mitterlehner, vice-president van Oostenrijk, zich zeer negatief uit over de Europese sancties tegen Rusland. Het is een opmerkelijke verschuiving in de Oostenrijkse positie, want vorig jaar stemde de regering van het land nog in met een verlenging van de omstreden sancties.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs