Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 10711 tot 10715
Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Sterkste krimp Chinese industrie sinds 2009

De Chinese industrie is in september het sterkst gekrompen sinds maart 2009. Dat maakten de marktonderzoekers Caixin en Markit woensdag bekend op basis van hun inkoopmanagersindex.

De index, die de bedrijvigheid weerspiegelt, daalde van 47,3 in augustus tot 47,0 deze maand. Een stand onder 50 duidt op krimp, daarboven op groei. Economen rekenden in doorsnee juist op een lichte verbetering tot 47,5 deze maand.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Dit zijn de 20 rijkste personen ter wereld jonger dan 35 jaar

Warren Buffett vergaarde het grootste gedeelte van zijn fortuin na zijn 60e verjaardag. Maar Mark Zuckerberg van Facebook is al miljardair op zijn 30e. Wealth-X, een firma die onderzoek doet naar de rijkdom van mensen, publiceerde een lijst met de rijkste personen ter wereld jonger dan 35 jaar.

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Koers Braziliaanse munt op historisch dieptepunt

De Braziliaanse munteenheid, de real, is gisteren door de grens van 4 real voor een dollar gebroken. De munt was nooit eerder zo weinig waard sinds de invoering in 1994. Voor een Amerikaanse dollar moet nu 4,03 Braziliaanse real betaald worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

8 dingen die succesvolle mensen doen voor ze gaan slapen

Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag fris en monter op het werk te verschijnen. Iedereen heeft dan ook zijn eigen ritueel voor men gaat slapen. Maar wat veel mensen niet beseffen, is dat hetgeen wat u doet voor u gaat slapen een enorme impact kan hebben op uw productiviteit.

Hoe u gaat slapen bepaalt een groot deel van hoe u slaapt. Succesvolle mensen beseffen dat hun succes begint én eindigt met een goede mentale en fysieke gezondheid. De routine voor het slapen zijn dan ook sleutelelementen voor succesvolle mensen.

Wat doen succesvolle mensen voor ze gaan slapen?

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Dit krijgen de armste Nederlanders, als Charlene de Carvalho-Heineken haar hele vermogen doneert

Hoeveel beter krijgen de armen in een land het als de rijkste persoon van een land z’n hele vermogen onder hen verdeelt. Zo ziet de Robin Hood-Index eruit voor Nederland.

Een intrigerend lijstje van persbureau Bloomberg: wat zou er gebeuren als de rijkste persoon van elk land z’n hele vermogen zou doneren aan de armen.

Wie de ‘rijkste’ is, houdt Bloomberg zelf bij via een miljardairs-index. Maar hoe bepaal je wie arm is? Daarvoor ging het persbureau te rade bij het World Factbook van de CIA. Per land geldt dan een eigen definitie van de armoedegrens. Met andere woorden: wie in Nederland arm is, kan in Kenia behoorlijk rijk zijn.

Wanneer ben je arm?