EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10741 tot 10745
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Wat doen succesvolle mensen in het weekend?

Voor veel mensen is het weekend heilig. Het weekend is een moment om tot rust te komen. Er is geen goed of slecht aan de manier waarop u uw weekend invult. Het is een kwestie van een balans te vinden die past bij uw leven. Toch is het interessant om eens te kijken wat de meest succesvolle mensen op deze planeet in het weekend toen.

Hoewel het weekend voor de een totaal niet in het teken staat van de werkweek, vormt het voor de ander juist een extensie van de werkweek en een kans om een beetje op schema te komen. Als we de indeling van succesvolle zakenmensen mogen geloven zijn echter meerdere opties goed.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Yellen: renteverhoging komt er nu toch echt aan

President Janet Yellen van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, acht de Amerikaanse economie bijna krachtig genoeg om de eerste renteverhoging in 9 jaar aan te kunnen.

President Janet Yellen van de Amerikaanse centrale bank, de Federal Reserve, acht de Amerikaanse economie bijna krachtig genoeg om de eerste renteverhoging in 9 jaar aan te kunnen.

Ze stelde donderdag tegenover een commissie van de Senaat te hopen dat de Fed na die stap kan beginnen met het stap voor stap normaliseren van het monetaire beleid.

,,Momenteel ga ik ervan uit dat de groei in de komende 1 à 2 jaar krachtig genoeg is om verdere verbeteringen op de arbeidsmarkt te kunnen realiseren”, zei Yellen. Het beleidsbepalende orgaan van de Fed zegt al maanden te wachten op signalen dat de positieve lijn op de banenmarkt doortrekt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

De eerste €100.000 het moeilijkste? 5 Tips om er sneller te geraken …

Charlie Munger zei ooit “De eerste €100.000 is het moeilijkste, daarna gaat alles steeds sneller.” Om een portefeuille van €100.000 op te bouwen, moet u uw geld investeren in de aandelenmarkt. Maar de aandelenmarkt kan verraderlijk zijn. Dit zijn alvast vijf tips om sneller uw doel van €100.000 te bereiken.

Veel beleggers weten dat ze moeten beleggen voor de lange termijn. Maar de correctie van augustus en september bracht de schrik van een nieuwe beurscrash zoals in 2008 terug. Veel beleggers verkochten op dat moment om hun winsten veilig te stellen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Goudprijs naar $1000 volgens Societe Generale

De Franse bank Societe Generale ziet de goudprijs komend jaar naar $1000 dalen. De zilverprijs zal volgens de bank....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 3 december 2015

Dit zijn de 10 jongste miljardairs ter wereld

De meeste jonge miljardairs verdienen hun sporen in de technologiewereld. Het zal u niet verbazen dat Mark Zuckerberg helemaal bovenaan de lijst staat. Maar ook Airbnb levert een mooie bijdrage aan onderstaande lijst. Slechts 3 jongeren kregen hun fortuin in de schoot geworpen, de rest zijn self-made miljardairs.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs