EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10741 tot 10745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Bank of America zet zwaar in op blockchain

Voor Bank of America is het menens. Het ziet heel wat potentieel in de blockchain en het vroeg reeds 35 patenten rond de technologie aan.

Voor Bank of America is het menens. Het ziet heel wat potentieel in de blockchain en het vroeg reeds 35 patenten rond de technologie aan.

Bank of America zet zwaar in op de blockchain, de technologie achter de bitcoin. Via de blockchain worden transacties goedgekeurd door een netwerk van computers en bijgehouden in een soort van openbaar boekhoudkundig systeem waar iedere betrokkene toegang toe heeft. Dit systeem zou op termijn een revolutie kunnen teweegbrengen in de banksector omdat heel wat tussenpersonen zouden kunnen worden uitgeschakeld.

De instelling vroeg al in 2014 15 patenten rond de blockchain aan en voegt er nu een 20-tal aan toe. Hiermee lijkt het wel de volledige blockchaintechnologie te willen kapen want tot nu toe werden er nog niet zoveel patenten op aangevraagd. Geen enkele van die patenten is echter al toegekend omdat het meestal meer dan zo’n anderhalf jaar duurt vooral het licht op groen wordt gezet.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Peter Schiff “Federal Reserve zal dit jaar nog negatieve rentevoeten invoeren”

Peter Schiff voorspelt al een tijdje een nieuwe financiële crisis. Vele noemen hem dan ook een permabear, maar hij was wel een van de weinige analisten die de eerste financiële crisis op voorhand voorspelde. Nu stevenen we af op een nog grotere crisis, aldus Schiff. En dat zal de Federal Reserve dwingen om ook negatieve rentevoeten in te voeren.

De CEO en Chief Global Strategist bij Euro Pacific Capital zegt dat de Amerikaanse economie er erger aan toe is dan in 2007. Er is geen bepaalde sector dat een extreme overkill aan schulden kent, maar dat is er wel als we naar het totale plaatje kijken. Het totaal aan studentenleningen, autoleningen, hypothecaire leningen, overheidsschulden, … was nog nooit zo groot als vandaag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Elke crisis keert dit verschijnsel weer terug…

De beurswebsite ValueWalk ging op zoek naar het verschijnsel dat tijdens elke crisis weer terug komt. En de schrijvers van deze beurswebsite maken zich grote zorgen over de monetaire politiek die tijdens crisissen worden gevoerd. Vandaag de dag vindt haast iedereen het normaal dat de rente verlaagd wordt tijdens een economische neergang. Maar, is dat wel zo normaal?

Op de grafiek hierboven kunnen we zien dat sinds het jaar 1992 de rentestand al aan het dalen is. Op dit moment hebben we te maken met historisch lage rentestanden en veel economen zijn van mening dat dit niet lang zo zal blijven. De rente zal immers ooit weer verhoogd moeten worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Verkoop Goud stijgt met 53%

De verkoop van gouden munten is met 53% in januari gestegen. Niet alleen steeg de verkoop van gouden munten. De grootste...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 2 februari 2016

Is het 500 biljet een speeltje voor criminelen?

De Europese Commissie start een onderzoek naar het gebruik van de €500 bankbiljetten, omdat het vermoeden bestaat dat deze vaak gebruikt worden voor de financiering van terrorisme en criminele activiteiten. Het onderzoek zal worden uitgevoerd in samenwerking met de Europese politiemacht Interpol.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs