Nieuws / Artikelen met het woord

57285 artikelen gevonden. Artikel 1076 tot 1080
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Gezondheid Europese banken is een leugen

Hij voorspelde de bankencrisis en verdiende er gigantische bedragen aan door ‘short’ te gaan op de Amerikaanse huizenmarkt. Vandaag klinkt Steve Eisman bijzonder negatief wanneer het gaat over de stabiliteit van de Europese bankensector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

18 geld tips waar iedereen rijk mee kan worden

Hoe je het draait of keert, geld speelt een centrale rol in ons leven. Helaas speelt het tekort aan geld een grotere rol dan teveel aan geld. Maar daar kan je iets aan doen. Geld komt namelijk niet vanzelf op je rekening te staan. Maar mits enige zin voor verantwoordelijkheid, kan je al een heel eind komen.

We verzamelden de beste geld tips ter wereld. Voor de ene zal het een zoveelste blog zijn die ze lezen, maar voor een ander kan het een immens verschil betekenen. Geloof niet dat het allemaal vanzelf gaat, pas wanneer je onderstaande tips zo veel mogelijk toe past, zal je succesvol worden. Je zal direct merken dat rijk worden kan. En dat proeft steeds naar meer.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Jihadleger in Europa telt dankzij immigratie al 66.000 toekomstige terroristen

Overgrote meerderheid Europeanen wijst immigratie aan als oorzaak voor fors gestegen aantal terreuraanslagen

Dankzij het open-grenzen / massa immigratie / islamisering beleid van de EU en zijn westelijke lidstaten is het leger islamitische jihadisten in Europa inmiddels gegroeid tot 66.000 potentiële terroristen, groter dan de strijdmachten van Nederland (44.000), Portugal (38.000) en Oostenrijk (26.000). Dat leger groeit snel, omdat Europese hulporganisaties en NGO’s met goedkeuring en hulp van Brussel voor de kust van Libië dagelijks nieuwe islamisten ophalen, en daarbij samenwerken met criminele mensensmokkelaars. Het is wachten op ‘Dag X’ of ‘Uur U’, wanneer aanslagen zoals we in Parijs, Londen, Berlijn, Brussel, Stockholm, Manchester en Nice hebben gezien, in tienduizendvoud zullen plaatsvinden, ook in Nederland.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Daar is de Noorse Kroon weer…

De Noorse Kroon wordt vaak genoemd als interessante munt om in te beleggen. De Noren hangen samen met de olieprijs. De Kroon als speelbal van de OPEC. Wat voor gevolgen heeft het huidige OPEC-beleid op uw munten?

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 12 juni 2017

Amerikanen en Europeanen: “Onze kinderen krijgen het moeilijker dan wij”

Het economisch vertrouwen van de wereldbevolking heeft zich na de zware financiële en economische crisis eind vorig decennium weliswaar hersteld, maar het vertrouwen in de toekomst blijft bij velen fragiel.