Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 1076 tot 1080
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Geld maakt wél gelukkig, als je het hieraan spendeert

Geld zou niet gelukkig maken, maar laten we eerlijk zijn: echt vies zijn we er ook niet van. Heb je dan toch wat extra euro's op overschot, dan kan je er op deze manier een portie geluk mee kopen, zo blijkt uit een nieuw onderzoek.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Self-destruction in real life

De Engelsen staan er niet goed voor en hebben dat zelf ook door. Kees de Kort, macro-econoom en BNR-economiecommentator, denkt zelfs dat het nog erger is: 'Ik denk dat het er nog veel slechter voor staat dan de mensen denken.'

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Goldman Sachs: Bitcoin kan verder omhoog: $3.700

Een analist van de beruchte zakenbank heeft een zeer positieve analyse gemaakt over bitcoin. Volgens Goldman kan de waarde van de cryptovaluta verder gaan stijgen. Na alle onzekerheid over segwit, ligt de weg vrij richting de 3000 dollar. Daarna zal de prijs van bitcoin op middellange termijn volgens Sheba Jafari (technische analist) naar zo’n 3700 dollar stijgen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Waarom de tweede generatie vaak verbrast wat de eerste opbouwde

Twee derde van de babyboomers zal tijdens zijn leven geld erven – het merendeel na hun vijftigste levensjaar. Voeg daar de kinderen aan toe die al geld toegestopt krijgen terwijl de ouders nog leven en de totale erfenis wordt alleen maar groter. Maar als het verleden een voorspeller is voor de toekomst ziet het er voor de meeste erfgenamen niet goed uit.

Uit een studie van het Boston College Center for Retirement Research blijkt dat familiefortuinen zelden lang meegaan. 70% van de erfenis is bij het einde van de tweede generatie verdwenen. Bij de derde is dat al 90%.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Jongeren zouden beter deze 5 financiële doelstellingen behalen vóór hun 30e

Jongeren in hun 20-er jaren ondergaan enorme veranderingen in hun leven. Ze studeren af, vinden een job, trouwen, kopen een huis, krijgen kinderen, bouwen hun carrière verder uit, … Al deze gebeurtenissen kunnen een enorme financiële impact hebben. Toch zijn er 5 doelen die ze zouden moeten bereiken, ongeacht wat er gebeurt.

Een financieel plan is bijzonder belangrijk. Het helpt om jouw financiële doelstellingen sneller te bereiken. Deze 5 financiële doelstellingen zou iedereen voor zijn 30e bereikt moeten hebben.