EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1076 tot 1080 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

De 'Bitcoin Misery Index' geeft een duidelijk koopsignaal

Tom Lee van Fundstrat en een van de weinige Wall Street analisten die zich serieus bezig houdt met cryptomunten ontwikkelde de ‘Bitcoin Misery Index’. Dit signaal geeft aan wanneer Bitcoin overkocht of oververkocht is. Op dit moment is dat duidelijk het laatste, en geeft de indicator een sterk koopsignaal. De laatste keer dat dit gebeurde, stond Bitcoin nog onder $1.000.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Bloggers mogen Verenigd Koninkrijk niet in vanwege 'racisme'

Politiek activisten Brittany Pettibone en Lauren Southern zijn tegengehouden bij de Britse grens, naar verluid vanwege hun politieke opvattingen en uitspraken op sociale media. Beide hebben meer dan 100.000 volgers op twitter en zijn bovendien actief op Youtube, waar ze verschillende maatschappelijke thema’s bespreken.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

NAVO accepteert Oekraïne als aspirant lid

De NAVO heeft Oekraïne toegevoegd als aspirant-lid van de militaire alliantie. Daarnaast hebben ook Bosnië en Herzegovina, Georgië en de voormalig Joegoslavische Republiek van Macedonië hun intenties duidelijk gemaakt om zich bij de NAVO aan te sluiten.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

De snelst groeiende economie ter wereld? India, noch China ...

Het Afrikaanse land Ghana wordt dit op het gebied van economische groei dit jaar één van de wereldwijde lijstaanvoerders. Het land kan immers rekenen op een groei tussen 8,3 procent en 8,9 procent. Dat blijkt uit ramingen van de World Bank, de African Development Bank, het Internationaal Monetair Fonds (IMF) en de Brookings Institution.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

TA Zilver Analyse Roy | Week 11 - 2018

De afgelopen 2 weken heeft er weinig verandering plaatsgevonden in de staat van de dag-grafiek. Per saldo is er sprake van een zijwaartse beweging tussen de $ 16.40 en de $ 16.80 met incidenteel een uitschieter.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs