Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 10756 tot 10760
Bron: Cassandraclub
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

Waarom zijn de kogels in Syrië nog niet op?

De burgeroorlog in Syrië duurt al jaren. Er zijn miljoenen schoten afgevuurd.

Ik vraag me af waar al die kogels en al die granaten gemaakt worden.

De strijders van Islamitische Staat hebben veel wapens buitgemaakt van het Iraakse leger. Maar de Islamitische Staat heeft zelf geen wapenfabrieken. De granaten en kogels, die zoveel dood en verderf zaaien, worden vanuit het buitenland naar Syrië getransporteerd. Maar wie zou zoiets nu doen? Wie wil dat de oorlog blijft voortduren?

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

Oeps! Dit land geeft toe $2,7 biljoen meer schulden te hebben dan eerder gezegd

Overheden en centrale banken goochelen graag met cijfers. Meestal worden op zo’n manier gemanipuleerd dat de economische situatie rooskleuriger lijkt dan ze is. Maar in een vlaag van eerlijkheid gaf de Fed recent toe dat er in de VS voor $2,7 biljoen meer schulden bestaan dan eerst toegegeven.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

3 tips hoe miljonairs een turbo zetten op hun inkomsten

Een gemiddelde miljonair heeft een jaarloon van €200.000. Maar het is niet zijn loon dat hem rijk maakt. Miljonairs hebben verschillende inkomstenbronnen en het geld dat ze verdienen uit investeringen maakt daar het grootste deel van uit.

Zet een turbo op uw inkomsten uit investeringen om naar de miljonairsclub te gaan.

In de Verenigde Staten bestaat 47% van het totale inkomen uit investeringsinkomsten bij een miljonairs. Bij oudere miljonairs ligt dit op 76%. Dit toont aan dat investeringsinkomsten steeds belangrijker worden.

Dit zijn 3 handige tips om een turbo te zetten op uw investeringsinkomsten.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

BIS: 'Banken kunnen risico's niet inschatten'

De Bank for International Settlements (BIS), een organisatie die internationale monetaire en financiële samenwerking nastreeft en optreedt als bank voor de nationale centrale banken, waarschuwt in een nieuw rapport voor het onvermogen van ‘s werelds grootste banken om risico’s van de handel in derivatenproducten correct in te schatten. Het BIS vroeg 19 grote banken om een reeks simulaties te verrichten op verschillende derivatenproducten en dit op basis van 2 courant gebruikte methodes.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 13 oktober 2015

James Grant: volgende stap mogelijk helikoptergeld, goud gaat comeback maken

2016 is nog een eindje weg, maar een belangrijke kandidaat voor het woord van het jaar hebben we al: helikoptergeld. Ditmaal is het James Grant, uitgever van de bekende Interest Rate Observer nieuwsbrief, die het helikopterballetje opgooit. In een interview met Finanz und Wirtschaft waarschuwt de expert voor een extremer beleid van centrale banken. Grant zet ook in op een nieuwe opleving van de goudprijs.

Allereerst de lage huidige rente. Grant wijst er op dat de in 19e eeuw de rentes ook gedurende lange tijd daalden. Wat wel nieuw is, is het extreme ingrijpen van de autoriteiten in de markten. Grant: