Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 10766 tot 10770
Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Overleeft Vladimir Poetin een zware Russische economische crisis?

De Russische president Vladimir Poetin geniet in eigen land van een gigantische populariteit, maar die goodwill heeft hij vooral te danken aan de materiële welvaart die de bevolking de voorbije vijftien jaar heeft ervaren. Wanneer die rijkdom in het gedrang komt, dreigt dan ook de populariteit van Poetin snel te zullen afkalven.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Troonrede 2015: dit had koning Willem-Alexander te melden

Wat had koning Willem-Alexander precies te zeggen bij de troonrede van Prinsjesdag.  Lees het na.

Het kabinet Rutte 2 deelt voor 2016 vooral kado’s uit, met een bedrag van 5 miljard euro aan lastenverlichtingen. “Het is belangrijk dat iedereen het herstel gaat voelen, zodat mensen weer met groeiend optimisme naar de toekomst durven kijken”, zei koning Willem-Alexander dinsdag bij het uitspraken van de Troonrede.

De aanpassing van het belastingstelsel moet een impuls geven aan de banengroei en de koopkracht. “Een lagere inkomstenbelasting stimuleert de consumptie en daarmee de werkgelegenheid. Hierdoor, en door de beschikbare loonruimte in de private en publieke sector, wordt koopkrachtverbetering mogelijk voor alle werkenden”, aldus de koning.

Lees hier de volledige tekst van de Troonrede 2015.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

India wil goudmijnen nieuw leven inblazen

De Indiase regering wil de binnenlandse goudproductie opschroeven en gaat daarom tachtig nieuwe vergunning uitgeven om oude mijnen opnieuw op te starten, zo meldt de Guardian. De regering denkt dat er voor ongeveer $2,5 miljard aan goud uit deze mijnen gehaald kan worden en wil deze bronnen weer aanboren om de import van goud terug te dringen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Beleggen in Goud levert 13,75% per jaar op

Beleggen in Goud versus beleggen in aandelen. Investeren in goud levert 13,75% per jaar over een periode van....

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Belangrijkste punten van Prinsjesdag 2015

Nieuws Geen reacties derde dinsdag van september en dat betekent dat de regering haar nieuwe kabinetsplannen bekendmaakt. Een aantal maatregelen waar we de komende tijd mee te maken krijgen waren al uitgelekt, maar vandaag wordt duidelijk wat er nog meer gaat veranderen. De belangrijkste veranderingen hebben we alvast voor u samengevat