Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 10781 tot 10785
Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 16 september 2015

'Hewlett-Packard schrapt mogelijk 30.000 banen'

Technologiebedrijf Hewlett-Packard verwacht 25.000 tot 30.000 banen te schrappen. 

Dat meldt Bloomberg dinsdag. 

De ontslagen moeten ervoor zorgen dat het bedrijf per jaar ongeveer 2 miljard dollar bespaart.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Grote banken kijken naar Bitcoin-technologie voor verbouwing financiële markten

‘Blockchain’, de onderliggende software van Bitcoin, staat in de belangstelling van enkele van de grootste banken ter wereld. Samen met een start-up onderzoeken ze hoe de technologie de handel op sommige financiële markten kan versnellen.

Een groep banken, waaronder JPMorgan Chase en Barclays, is een samenwerking aangegaan met de start-up R3, schrijft Bloomberg. Het doel is om te kijken of de blockchain-technologie van Bitcoin kan worden toegepast op financiële markten, zoals de handel in gesyndiceerde leningen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Het saaie geheim om rijk te worden

Als we het over rijke mensen hebben, denken we stereotiep aan mensen met een groot huis, een dure auto en dure kleren die overal de beste champagne drinken. Maar in feite zijn de meeste rijke mensen gewone burgers die een gewoon leven leiden. Het enige verschil is dat zij een geheim kennen dat u niet kent.

Er zijn 2 verschillende soorten rijke mensen: mensen die doen alsof ze rijk zijn en mensen die rijk zijn en doodnormaal doen. Het geheim om rijk te worden is in feite best saai, daarom dat het waarschijnlijk weinig mensen aanspreekt. Maar mensen die onder hun stand leven, die tevreden zijn met minder, zijn de mensen die de grootste fortuinen verzamelen.

Hoe groter het verschil tussen uw inkomsten en uw uitgaven, hoe meer geld u hebt om te doen wat u wilt doen. Door onder uw stand te leven, maakt u dat verschil zo groot mogelijk. Het lijkt simpel, maar in vele gevallen is dat niet.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

Zo beschermt u zich het beste tegen een economische depressie

Een economische depressie doet zich niet van de ene op de andere dag voor. Een economische depressie is een proces. Een economische depressie is ook niet uniek, er zijn er al verschillende geweest doorheen de geschiedenis. Volgens Jeff Thomas zitten we nu ook midden in een economische depressie, al wordt deze goed gemaskeerd door allerhande lapmiddeltjes.

Vooral de centrale banken zijn specialisten geworden in het uitvinden van lapmiddeltjes, zegt Thomas. Dit neemt echter niet weg dat de oorzaak nog steeds intact is. Dit stelt het onvermijdelijke alleen maar uit.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: dinsdag 15 september 2015

CPM Group: Geen tekort aan goud in Comex

Vorige week schreven we op Hollandgold dat er geen sprake is van een dreigend tekort aan goud in de Comex. Daarmee weerlegden we de hardnekkige geruchten dat er bijna geen goud meer zou zijn voor fysieke uitlevering. Onze analyse wordt bevestigd door de CPM Group, een consultancybureau dat gespecialiseerd is in de markt van grondstoffen en edelmetalen.