EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10786 tot 10790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 31 januari 2016

Ook deze grafiek wijst richting een recessie

Het cijferseizoen is weer volop in gang en de meeste grote bedrijven zijn al naar buiten getreden met hun winstcijfers. Zo was bijvoorbeeld het aandeel Facebook een van de feestvierders op Wall Street. Het aandeel steeg flink in waarde nadat bekend werd dat de winstcijfers een stuk beter waren dan vooraf werd gedacht.

Maar, het aandeel Apple kreeg juist flinke klappen te verwerken nadat bekend werd dat het bedrijf voor het eerst in jaren haar verkopen heeft zien laten afnemen. Ook wij hebben een grafiek gevonden die een somber vooruitzicht voorspelt voor aandelenkoersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 31 januari 2016

Bombarderen in Syrië, helpt dat?

Nederlandse F-16’s hebben jarenlang bommen gegooid op Afghanistan. Ze hebben gebouwen verwoest en mensen gedood. Maar ik kan zo gauw niet bedenken of die bommen ook een positief effect hebben gehad. Het afgelopen jaar hebben Nederlandse F-16’s niet meer in Afghanistan, maar in Irak gebombardeerd. Meer dan 1000 bommen zijn afgeworpen. Maar er wordt nooit uitgelegd wat die bommen hebben aangericht.

Kun je met bombardementen voorkomen dat mensen terreuraanslagen gaan plegen? Rob Wijnberg van de Correspondent denkt van niet. Wijnberg denkt dat bombardementen er juist toe leiden dat de jongemannen in Afghanistan, Libië, Irak en Syrië die arrogante Westerlingen met hun moderne wapentuig gaan haten. De bombardementen voeden juist de woede, die terroristen kweekt.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: zaterdag 30 januari 2016

Zilvermijn sluit mijn door te lage Zilverprijs

De lage zilverprijs heeft zijn eerste slachtoffer te pakken. Zilvermijn....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 30 januari 2016

3 grafieken die laten zien dat de olieprijs aan de pomp steeds minder uitmaakt

De prijs van een vat ruwe olie dook vorige week een paar keer onder 30 dollar. Nog geen drieënhalf jaar geleden was dat nog drie keer zoveel. Waarom merken we van die prijsdaling zo weinig bij de pomp?

De prijs van een vat ruwe olie dook vorige week een paar keer onder 30 dollar. Nog geen drieënhalf jaar geleden was dat nog drie keer zoveel. Waarom merken we van die prijsdaling zo weinig bij de pomp?

Toegegeven, het is een stuk prettiger tanken dan in de zomer van 2012. Vergeleken met toen ben je per liter benzine vier dubbeltjes minder kwijt. Op een volle tank van 50 liter scheelt dat toch maar mooi 20 euro.

Procentueel gezien valt dat echter vies tegen als je het afzet tegenover de olieprijs. De prijs van een vat olie dook vorige week onder de 30 dollar per vat; in 2012 koste een vat olie meer dan 100 dollar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 30 januari 2016

Gaat de Fed een nieuw stimuleringsplan lanceren?

Alle ogen zijn op dit moment gericht op de Amerikaanse en de Europese centrale bank. Er is echter wel een groot verschil tussen beide centrale banken. De Europese centrale bank is namelijk op dit moment nog volop bezig met stimuleren, terwijl de Amerikaanse centrale bank hier al een tijdje geleden afstand van heeft gedaan. Afgelopen jaar besloot de Fed zelfs om haar rentestand voor het eerst sinds jaren op te trekken.

Mark Yusko, werkzaam bij Morgan Creek Capital Management, is van mening dat de Fed wellicht in de nabije toekomst alsnog gedwongen wordt om opnieuw in te grijpen. Zo wijzen de Amerikaanse inflatieverwachtingen op dit moment richting deflatie en volgens Yusko zal de Fed er alles aan willen doen om deflatie te voorkomen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs