EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10791 tot 10795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 9 februari 2016

Beurs van Athene sluit op laagste niveau in kwarteeuw

De beurs van Athene heeft de handel vandaag afgesloten met een verlies van 7,87 procent.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Op zijn 24e maakte Tony Robbins (self-made miljonair) zijn beste beslissing ooit

Het financiële leven van Tony Robbins kende al zijn ups en downs. Hij weet nog wat het is om diep in de schulden te zitten en rond te lopen met het laatste briefje van $ 20. Maar hij weet ook wat het is om rond te reizen in zijn eigen privéjet. De beste beslissing die hij ooit nam, deed hij tijdens zijn 24e levensjaar.

Van zero to hero past perfect bij Tony Robbins. Hij bouwde eigenhandig zijn fortuin ter waarde van $440 miljoen op . Nu coacht hij sommige van de rijkste personen ter wereld. De beste beslissing die hij ooit nam en het beste advies dat hij jongeren kan geven is:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Griekse beurs keldert na stuklopen gesprekken met trojka

De impasse die vorige week ontstond tussen de Griekse overheid en zijn schuldeisers resulteerde maandag in een forse daling van de toonaangevende beursindex in Athene. Vooral bankaandelen werden gedumpt, uit vrees voor verdere negatieve gevolgen van het uitblijven van een akkoord over hervormingen.

De graadmeter van de aandelenbeurs in de Griekse hoofdstad, de ASE-index, daalde rond 14.00 uur Nederlandse tijd 7 procent. De aandelen van Eurobank Egasias, Piraeus Bank en National Bank of Greece kelderden meer dan 22 procent. De index zelf is dit jaar al meer dan 26 procent aan waarde verloren, waarmee het de slechtst presterende index is onder 93 markten die persbureau Bloomberg bestudeerde.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

Hyperinflatie in Venezuela: Vliegtuigen vol cash geld

Vliegtuigen vol met dozen landen in Caracas, Venezuela. In plaats van voedsel of hulpgoederen bevatten deze dozen briefjes van de Venezolaanse munt, de Bolivar. De lading komt nadat de regering Maduro in de 2e haarhelft van 2015 het bevel gaf de geldhoeveelheid te verhogen. En daar blijft het niet bij.

In december bestelde de Venezolaanse overheid nog eens voor 10 miljard Bolivars. Dit komt overeen met een hogere geldcreatie dan wat de Federal Reserve en de ECB samen op een jaar printen, terwijl de Bolivar geen internationaal aanvaarde munt is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 8 februari 2016

7 redenen om ontslag te nemen in 2016

Velen hebben een leven met een job om de rekeningen te betalen. In een betekenisloze werkomgeving sloffen ze van pauze tot pauze, van vakantie tot vakantie, van bureau tot pensioen. Maar we leven in een nieuwe wereld, een wereld waar opportuniteiten wachten op diegene die ze willen grijpen.

James Altucher heeft 7 redenen om vandaag nog ontslag te nemen, 7 redenen om geen job te doen die dik tegen je goesting is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs