EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10801 tot 10805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Nog geen licht aan het einde van de tunnel voor Rusland

Ondanks de hoop die het Russische Ministerie voor Olie uitdrukte voor stijgende olieprijzen in de tweede helft van 2016 blijft het Ministerie van Economische Ontwikkeling met beide voeten op de grond.

Volgens het Ministerie zal de olieprijs in 2016 tussen de 30 en 40 dollar zweven. Dat is goed nieuws voor de consument, maar slecht nieuws voor de Russen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

De doodstrijd van Oekraïne: een vermijdbare catastrofe

Het gaat van kwaad naar erger met Oekraïne. Het land zit economisch én politiek aan de grond. Kiev is zo goed als failliet en de disfunctionele democratie helpt het internationale imago niet.

Het gaat van kwaad naar erger met Oekraïne. Het land zit economisch én politiek aan de grond. Kiev is zo goed als failliet en de disfunctionele democratie helpt het internationale imago niet.

Zelfs Oekraïense economen die voorheen positief stonden tegenover Europese integratie beginnen nu een genuanceerder verhaal te vertellen.

Vsevolod Stepaniuc (Institute of World Economy) is zo iemand. De torenhoge Russische schuld van 3 miljard dollar zou volgens hem maar 10% van de totale schuldenlast bedragen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Draaide de NAVO interventie in Libië om goud?

In oktober 2011 werd de Libische dictator Gaddafi vermoord door rebellen die gesteund werden door het Westen. In één van de uitgelekte emails van Hillary Clinton blijkt dat de NAVO niet uit was op het brengen van democratie, maar op het voorkomen van de totstandkoming van een door goud gedekte Afrikaanse valuta.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Chinese AIIB investeringsbank zal uitsluitend dollars gebruiken

De nieuwe Chinese investeringsbank waar meer dan vijftig landen van over de hele wereld aan deelnemen zal uitsluitend Amerikaanse dollars gebruiken als munteenheid, zo bericht de Financial Times. Dat werd afgelopen zaterdag duidelijk bij de officiële lancering van de Asian Infrastructure Investment Bank (AIIB). Het is een opvallende keuze, want China had de investeringsbank ook kunnen gebruiken als platform om de yuan te promoten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Hoe voed je een miljardair – interview met de vader van Bill Gates

Forbes interviewde recent de vader van Bill Gates, de rijkste man ter wereld. Hoe is het als vader om je zoon te zien opgroeien en een van de meest succesvolle mensen van de laatste decennia te zien worden. Forbes vroeg het aan Bill Gates senior.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs