Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 10826 tot 10830
Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Europa waarschuwt Athene voor heronderhandeling hulppakket

Europese politici hebben Griekenland gewaarschuwd voor nieuwe onderhandelingen over het derde hulppakket. Athene moet de hervormingen doorvoeren en verder besparen, ook onder een nieuwe regering, zo zei eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem vandaag bij de vergadering van de Europese ministers van Financiën in Luxemburg. "Het werk moet zo veel mogelijk voortgaan", ook in de momenteel onduidelijke politieke situatie.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 13 september 2015

"Werken om te leven, niet omgekeerd"

De werk-privébalans is een begrip dat de laatste jaren stevig opgang maakte. Steeds meer werknemers besteden bijzondere aandacht aan een goed evenwicht tussen hun werk en vrije tijd. Tekent die tendens zich ook af bij de studenten van vandaag?

Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 13 september 2015

Prinsjesdag 2015: dit is er al gelekt uit de Miljoenennota

Het is dit jaar wel erg heftig met het lekken van de Prinsjesdagstukken, gaf premier Mark Rutte vrijdag toe. Zelfs zijn communicatiestrategie bleef niet geheim. Maar het belangrijkste nieuws werd eigenlijk dit voorjaar al bekend. Het kabinet gaat de lasten voor burgers en bedrijven met 5 miljard euro verlichten. Een overzicht van uitgelekt en al bekendgemaakt nieuws.

– Het kabinet gaat volgend jaar de lasten voor burgers en bedrijven met in totaal 5 miljard euro verlagen. Vooral werkenden profiteren daarvan. De lastenverlichting moet 35.000 extra banen opleveren.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 12 september 2015

Zilver Import India +44%

India heeft in 2014 een record hoeveelheid zilver gimporteerd. In de eerste 8 maanden van steeg de import met.....

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zaterdag 12 september 2015

Zilver Import India stijgt 44%

Na een recordjaar in 2014 blijkt de zilver import door India dit jaar 44% hoger te staan.....