EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10826 tot 10830 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

Eén op vijf Spanjaarden was werkloos in 2015

De werkloosheidsgraad in Spanje is eind 2015 uitgekomen op 20,9 procent. Twaalf maanden eerder was dat nog 23,71 procent, zo meldt de Spaanse statistiekdienst INE.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

“De olieprijs heeft de bodem nog niet bereikt”

De analisten van Credit Suisse zijn van mening dat de huidige opleving bij de olieprijs van korte duur zal zijn. Volgens hen is de kans namelijk groot dat de olieprijs de komende weken nog verder richting het zuiden zal gaan koersen.

De analisten van Credit Suisse baseren hun mening vooral op het feit dat de Iraanse olieproductie binnenkort ook weer terecht zal komen op de wereldwijde oliemarkt. En op basis van de wetten van vraag en aanbod zal de olieprijs in dat geval gaan dalen. Credit Suisse gaat er namelijk vanuit dat het aanbod de komende weken een stuk hoger zal blijven dan de vraag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

Dit Scandinavische land kampt al 3 jaar met een recessie

Experts die verwachten dat de aandelenmarkten wereldwijd zullen dalen, wijzen vaak op het feit dat veel landen al in een recessie verkeren. Een goed voorbeeld is Finland. Het Scandinavische land kampt al sinds 2012 met een dalende economische groei en oplopende werkloosheid. Hoogste tijd dus voor flinke hervormingen, maar de vraag is of die maatregelen succesvol kunnen worden geïmplementeerd.

Het is wellicht moeilijk te geloven, maar de Finse economie is de slechtst presterende economie in de eurozone. Dat blijkt uit cijfers van het Europese statistiek bureau Eurostat. Ook is de werkloosheid inmiddels opgelopen tot maar liefst 9,2 procent, en heeft het land relatief gezien een hoger begrotingstekort dan Italië.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

Eerste jaarverlies Deutsche Bank sinds 2008

Deutsche Bank heeft vorig jaar voor het eerst sinds 2008 een nettoverlies in de boeken gezet. De grootste bank van Duitsland leed een verlies van 6,8 miljard euro.

Deutsche Bank heeft vorig jaar voor het eerst sinds 2008 een nettoverlies in de boeken gezet. De grootste bank van Duitsland leed een verlies van 6,8 miljard euro.

Deutsche Bank kwam eerder deze maand al met voorlopige cijfers naar buiten.

Het grote verlies hangt samen met eerder aangekondigde miljardenafschrijvingen op bezittingen, miljarden aan juridische kosten en reorganisatielasten. Deutsche Bank is verwikkeld in een reeks schandalen. Zo kreeg het financiële concern een forse boete voor manipulatie van het rentetarief Libor.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 januari 2016

Euro wint in 2015 opnieuw aan populariteit

De euro krijgt veel kritiek te verduren, zowel van buiten de Eurozone als in de Eurolanden zelf. Maar ondanks dat is de meerderheid van de Europeanen die de munt gebruiken positief gestemd. In de laatste peiling van de Europese Commissie gaf 61% van de respondenten aan dat de euro een positieve bijdrage geeft aan de economie van hun land.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs