Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 10841 tot 10845
Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 11 september 2015

Rusland werkt aan nucleaire onderzee-drone

Rusland werkt aan een onderzee-drone die nucleaire wapens kan inzetten tegen Amerikaanse havens en kuststeden. De informatie wordt door bronnen binnen het Pentagon bevestigd aan de Washington Free Bacon.

De onbemande onderzeeër zal worden uitgerust met megaton-kernwapens (een megaton is het equivalent van 1.000.000 ton TNT) die ganse havens kunnen opblazen. De Russen zouden daarbij die havens in het vizier hebben waar Amerikaanse nucleaire onderzeeërs gestationeerd zijn. Dat is het geval in o.a. Kings Bay in de staat Georgia en Puget Sound in de staat Washington.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

Evans-Pritchard: Europese project staat op instorten

Met de migrantencrisis stapelen de problemen voor een toch al verdeelde EU zich op, zo stelt Ambrose Evans-Pritchard vandaag in de Telegraph. Jean-Claude Juncker, hoofd van de Europese Commissie, luidt de noodklok:

Evans-Pritchard vraagt zich af wiens schuld dat is. De vingerafdrukken van Juncker zitten namelijk op een hele rij van Europese verdragen. Denk aan het Verdrag van Maastricht uit 1991, toen men tegen de kritiek vanuit de Europese Commissie en Duitse Bundesbank in besliste over de euro zonder eerst een politieke unie te bewerkstelligen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

Oekraïne loopt $2 miljard mis door nieuwe Nord Stream gasleiding

Oekraïne loopt naar schatting $2 miljard mis door de aanleg van de nieuwe Nord Stream 2 gasleiding, zo meldt Sputnik News. Deze nieuwe gasleiding loopt via de Oostzee en kan rechtstreeks aardgas van Rusland naar Duitsland transporteren. Daardoor worden Polen en Oekraïne omzeild.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

Shanghai Gold Exchange accepteert goud als onderpand

De Shanghai Gold Exchange (SGE) accepteert binnenkort ook goud en andere edelmetalen als onderpand voor contracten, zo lezen we in een kort persbericht op hun website. Naast edelmetalen worden ook buitenlandse valuta en Chinese aandelen binnenkort als geschikt onderpand aangemerkt.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

ilverprij volgens meest accurate Analist

De zilverprijs is dit jaar 7% gedaald. De 3 meest accurate analisten zien de zilverprijs....