EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
52
kliks
40
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10846 tot 10850
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Bent u al voorbereid op de volgende Bitcoin rally?

Tuur demeester, econoom en investeerder, heeft een aardige track-record wat betreft het voorspellen van de bitcoin koers. Hij was een van de eersten die Bitcoin opnam in zijn beleggingsportfolio en ook anderen adviseerde om in bitcoins te investeren. Hij is tegenwoordig editor in Chief bij Adamant Research en in die hoedanigheid heeft hij afgelopen week een lijvig rapport uitgebracht. De titel van het rapport genaamd: "How to position for the rally in Bitcoin" geeft aardig aan hoe Tuur denkt over de toekomst van de Bitcoin prijs.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

India importeert dit jaar recordhoeveelheid goud

India zal dit jaar waarschijnlijk voor het eerst meer dan duizend ton goud importeren, zo concludeert de All India Gems & Jewellery Trade Federation. De vraag naar goud is dit jaar toegenomen door de daling van de goudkoers, waardoor veel koopjesjagers op de markt kwamen. Ook steeg de waarde van de Indiase roepie.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Meer dan 50 onthoofdingen in Saoedi-Arabië

Terwijl de Amerikanen Black Friday vieren staan er in Saoedi-Arabië vandaag meer dan vijftig onthoofdingen op het programma, zo meldt Russia Today. Het zijn mensen die veroordeeld zijn voor ‘terrorisme’ en die door de regering als ‘criminelen en ‘Al-Qaida terroristen’ omschreven worden. Opvallend is dat heel veel veroordeelden afkomstig zijn uit het plaatsje Awamiyya, dat al sinds 2011 bekend staat als het epicentrum van demonstraties tegen de regering van Saoedi-Arabië.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 27 november 2015

Rutte waarschuwt voor uiteenvallen EU door vluchtelingencrisis

“De EU wacht mogelijk hetzelfde lot als het Romeinse rijk als we de buitengrenzen niet onder controle krijgen”, zo waarschuwt premier Mark Rutte. Met deze opmerking haalde hij vandaag zelfs de cover van de Financial Times. Vooral de zuidgrens van de Europese Unie is volgens de premier zo lek als een mandje, wat ook bevestigd wordt door de statistieken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 26 november 2015

Saoedi-Arabië droogt uit: zet pompen stil

Saoedi-Arabië hield lang haar meest waardevolle grondstof voor lief. Nu blijkt dat de voorraad niet onuitputtelijk is zet men één voor een de pompen stil.

Saoedi-Arabië hield lang haar meest waardevolle grondstof voor lief. Nu blijkt dat de voorraad niet onuitputtelijk is zet men één voor een de pompen stil.

Decennia lang hebben de Arabieren miljarden geïnvesteerd in pompinstallaties. Miljoenen liters werden jaarlijks opgepompt van diep onder de grond.

Nu blijkt dat de bronnen opdrogen en de pompen moeten worden stilgelegd. Weldra zullen de installaties bedolven worden onder het woestijnzand.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs