EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10881 tot 10885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Rampscenario nog niet aan de orde, centrale banken moeten wel actie ondernemen

Het gaat hard op de financiële markten en het sentiment is alles behalve positief te noemen. Beleggers en investeerders zien hun portefeuille wekelijks in waarde dalen en dat brengt uiteraard nog meer paniek met zich mee. Gaan we opnieuw meemaken wat er in 2008 gebeurd is? Nouriel Roubini, a.k.a. Dr. Doom, denkt van niet.

Waaraan kunnen we ons verwachten de komende maanden? Die vraag stelde Henry Blodget, columnist bij Business Insiders, aan Nouriel Roubini, beter bekend als Dr. Doom omdat hij de financiële crisis in 2008 had voorspeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

ECB handhaaft rente in eurozone op recorddieptepunt van 0,05 procent

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het belangrijkste rentetarief in de eurozone op het recorddieptepunt van 0,05 procent gehandhaafd. Dat besliste de ECB donderdag in Frankfurt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

ECB sleutelt niet aan rente, wat gaat Draghi zeggen?

De Europese Centrale Bank (ECB) laat de belangrijkste rentetarieven in de eurozone zoals verwacht ongewijzigd op de huidige, historisch lage niveaus.

Dat werd donderdag bekendgemaakt na afloop van de beleidsvergadering van de centrale bank.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Zeer opmerkelijk: De schandalige vraag van vliegtuigmaatschappij aan sollicitanten

De lagekostenmaatschappij Air Europa Express die maandag werd gelanceerd, vliegt nu al de controverse in. In haar zoektocht naar personeel vraagt de airline 60 euro aan mensen die willen solliciteren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 21 januari 2016

Column Kees de Kort | Collectief door het putje

Als er één land is dat profiteert van de lage olieprijzen, dan is het wel Japan. Maar toch gaat ook daar de aandelen collectief door het putje, constateert BNR's macro-econoom Kees de Kort. "Het lijkt wel of alles tegelijk omhoog en alles tegelijk omlaag gaat."

En dat terwijl beleggen altijd draaide om het maken van onderscheid van dingen die goed gaan en dingen die slecht gaan. "En het opmerkelijke is dat alle verhalen die je hoort erop neerkomen dat het de goede kant op gaat, maar dat er tamelijk tegenstrijdig gedrag wordt vertoond: alles verkopen."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs