Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 10881 tot 10885
Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 10 september 2015

China wil olieprijs in yuan

China wil meer zeggenschap krijgen over de prijsvorming van olie en zal daarom naar verwachting volgende maand al een alternatief voor de gangbare WTI en Brent olie aanbieden. Deze nieuwe oliecontracten zijn genoteerd in Chinese yuan en zullen verhandeld worden op de Shanghai International Energy Exchange.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 9 september 2015

Staalbaas vreest ontslaggolf in Europa

Door de enorme overcapaciteit bij Europese staalfabrieken staan tienduizenden arbeidsplaatsen op de tocht. 

Als Europese fabrieken zich aanpassen aan de vraag, dan verdwijnen mogelijk 70.000 van de huidige 350.000 banen, verwacht de voorzitter van de World Steel Association, Wolfgang Eder.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 9 september 2015

12 & 13 september: Bitcoinference 2015 in het science park te Amsterdam

Dit weekend zal alweer de 5e editie van de Bitcoin conferentie "Bitcoinference" plaats vinden te Amsterdam. In het science park, de geboorte plek van digitaal geld, zullen twee dagen helemaal in het teken van Bitcoin staan. Op het programma staat een veelzijdige groep van sprekers. Zo zullen onder andere ontwikkelaars, (belasting)-advocaten, politici, entrepeneurs, adviseurs en politici hun kijk geven op Bitcoin en cryptocurrencies in het algemeen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 9 september 2015

7 redenen waarom u niet genoeg geld hebt

Sinds de financiële crisis heeft de middenklasse het steeds moeilijker om rond te komen. Een gemiddeld jaarloon van €30.000 à € 40.000 (bruto) is onvoldoende om nog geld over te houden. In de Verenigde Staten leeft 75% van de middenklasse van loon tot loon, bij ons zal het niet veel anders zijn.

We geven geld uit aan ons huis, transport, voedsel, verzekeringen, gezondheidszorg, entertainment, reizen, … en belastingen. Het is geen wonder dat er op het einde van de maand bijna niets meer over blijft.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 9 september 2015

Hongarije: economisch het nieuwe Duitsland?

Hongarije en Duitsland zijn allebei grote slachtoffers van de gigantische migratiegolf die vanuit het Oosten en Zuiden naar Europa komt afgezakt.

De Hongaarse premier Victor Orban heeft genoeg van de toestroom en bouwde in de jongste tijd al een groot hekwerk om de migranten tegen te houden. Wie wel in zijn land binnenraakt, wordt meteen aangespoord om verder door te reizen, richting Oostenrijk en Marcedonië.