EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
21
kliks
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
15
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10931 tot 10935 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Radar: Hebben we een veilige staatsbank nodig?

Heeft Nederland in deze onzekere tijden behoefte aan een relatief veilige spaarbank? Dat is de vraag die Radar gisteren aan een aantal experts voorlegde. Met de nationalisatie van de SNS bank heeft de overheid immers een staatsbank in handen die ze naar eigen wens kan inrichten. Voorstanders zien een dergelijke spaarbank als relatief veilig alternatief voor spaarders die zo min mogelijk risico willen lopen en die genoegen nemen met een lagere rente.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Opec en Rusland bevriezen olieproductie

Saudi-Arabië, de grootmacht binnen oliekartel Opec, en Rusland hebben dinsdag afgesproken hun olieproductie te handhaven op het niveau van 11 januari. 

Saudi-Arabië, de grootmacht binnen oliekartel Opec, en Rusland hebben dinsdag afgesproken hun olieproductie te handhaven op het niveau van 11 januari. 

Zowel het oliekartel als de grootste producent buiten die groep produceerde destijds een recordhoeveelheid van de grondstof.

De olieministers van Saudi-Arabië, Rusland, Qatar en Venezuela vergaderden achter gesloten deuren in Doha. De bewindslieden concludeerden dat het productieniveau van ruim een maand geleden ''adequaat'' is om aan de vraag naar olie te voldoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Deze foto verbergt iets wat niemand kan zien

Geoorloofd marketingtrucje of misleidende reclame? Deze foto van een op het eerste gezicht doordeweeks huisje in een buitenwijk van Sydney laat zeker niet álles zien. En het is net dat verborgene dat het immokantoor in een lastig parket brengt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Goldman Sachs: short goud

Beleggers moeten volgens Goldman Sachs goud verkopen gezien de bezorgheid over de gezondheid van de wereldeconomie overdreven is.

Beleggers moeten volgens Goldman Sachs goud verkopen gezien de bezorgheid over de gezondheid van de wereldeconomie overdreven is.

De Amerikaanse zakenbank Goldman Sachs, die enkele dagen geleden nog haar vooruitzichten voor 2016 naar de prullenmand verwees, vindt dat de huidige vrees rond China, olie en negatieve rentevoeten overdreven is. “Deze elementen hebben te zwaar doorgewogen op de financiële markten en de goudprijs te zwaar opgedreven. Verkoop dan ook goud of ga er short op.”

Goldman ziet goud in de komende 3 maanden terugvallen tot $1,100 en zelfs tot $1,000 binnen 12 maanden. De Federal Reserve gaat volgens de zakenbank later dit jaar verschillende renteverhogingen doorvoeren en voor neerwaartse druk op de goudprijs zorgen. Goldman Sachs gaat met dit laatste duidelijk tegen de trend in. De markt gaat er immers van uit dat de Fed in 2016 zijn monetaire politiek niet meer zal verstrakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 februari 2016

Mario Draghi wilt markten niet (opnieuw) teleurstellen

De centrale banken hebben enorm veel invloed op de financiële markten en zijn tegenwoordig de hoofrolspelers op het wereldtoneel. Mario Draghi, president van de Europese Centrale Bank, is bereid om meer stimuleringsmaatregelen te nemen tijdens de komende bijeenkomst in maart. Wellicht heeft hij ook wat goed te maken want zijn beslissing in december draaide uit op een sisser.

De financiële markten worden de laatste maanden fors gedreven door beslissingen van centrale banken wereldwijd. De laatste beslissing van de ECB in december stelde de financiële markten teleur omdat de aangekondigde stimuleringsmaatregelen niet zwaarwichtig genoeg waren.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs