EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10941 tot 10945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 februari 2016

Pensioen van miljoenen Nederlanders gaat omlaag

Pensioenfondsen verwachten dat er de komende tien jaar gekort moet worden op het pensioen van miljoenen Nederlanders, zo bericht RTL-Z. Door de extreem lage rente en de recente daling van de aandelenkoersen is de dekkingsgraad van verschillende grote fondsen onder de kritieke ondergrens van 90% gezakt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 15 februari 2016

Beursdalingen? Een geschenk uit de hemel!

Beleggers zijn toch een vreemd ras, vind je niet?

Beleggers zijn toch een vreemd ras, vind je niet?

Als het koopjes zijn in de winkel, spurt iedereen naar buiten om op een jas 20 euro te besparen.

En voor een wasmachine plooit men zich dubbel om 20% korting te krijgen.

Als het op de aandelenbeurzen stormt, dan is het blijkbaar ‘kop in kas’ bij beleggers in plaats van te profiteren van de kansen die zich aandienen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 15 februari 2016

De winnaar van negatieve rentevoeten: Goud!

Het spook der negatieve rentevoeten waart rond over heel de wereld. Het heeft de financiële markten in zijn greep en groeit iedere dag. De grootste winnaar van dit griezelverhaal is tot op heden nog steeds de goudprijs.

Vorige week donderdag nog steeg de goudprijs 4,5% tot bijna $1.250. Hiermee doorbrak het met kracht een neerwaarts trendkanaal. Het gele edelmetaal staat al 15% in het groen dit jaar terwijl de aandelenmarkt maar geen kopers lijkt te vinden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 februari 2016

Negatieve rentevoeten zijn het probleem niet de oplossing

Centrale banken lijken steeds meer te geloven in negatieve intrestvoeten. En dit ondanks de ongekende gevolgen ervan en de extra volatiliteit die deze politiek met zich meebrengt. Voor Scott Mather, CIO U.S. Core Strategies van Pimco, lossen negatieve rentevoeten geen problemen op, ze maken deel uit van het probleem.

Recent voerde de Bank of Japan negatieve intrestvoeten in en kwam zo op het illustere lijstje samen met de ECB en de centrale banken van Zwitserland, Zweden en Denemarken. Misschien komt de Federal Reserve er binnenkort zelfs op want de Amerikaanse centrale bank lijkt NIRP (negative interest rate policy) niet langer ongenegen, onderstreept Mather.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 februari 2016

Oekraïne gokt niet alleen met haar eigen toekomst, maar ook met die van ons

Het zat er al een tijdje aan te komen maar het is nu ook officieel: de Oekraïense overheid trekt naar de Europese Commissie – en wellicht naar het Hof van Justitie van de Europese Unie – tegen Nord Stream 2, de pijplijn die Rusland met West-Europa moet verbinden zonder de transitlanden in Oost-Europa, via de Baltische Zee.

Premier Yatsenyuk schuwt de grote woorden niet en spreekt van een “anti-Oekraïens project”. De premier lijkt te denken dat Oekraïne een soort natuurrechtelijk monopolie heeft op de doorvoer van Russisch gas.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs