EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
71
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10941 tot 10945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

"Dit wordt een catastrofaal beursjaar"

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Dit zijn dé jobs van 2016

Dat nieuwe technologieën een impact hebben op het jobaanbod, is duidelijk. De komst van het internet heeft geleid tot een pak nieuwe jobs. Maar ook andere technologieën sturen de arbeidsmarkt. We lijsten in wat volgt een aantal nieuwe jobs en trends voor je op, die in 2016 op de arbeidsmarkt zullen opduiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Britse bank RBS waarschuwt cliënten voor catastrofaal beursjaar

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. 

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. 

De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

"China heeft een omvangrijke correctie ingeluid die voorlopig alleen maar sterker zal worden", aldus de bank. RBS verwacht dat Wall Street en de beurzen op het Europese vasteland met 10 tot 20 procent zullen dalen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Wil je een huis kopen? 7 goede redenen om het NIET te doen

Waarom wil iedereen per se een huis hebben? De samenleving schetst een beeld dat het belangrijk en slim is om een eigen huis te kopen. Maar is dat wel zo? In realiteit zijn de meeste mensen eigenlijk beter af wanneer ze geen huis kopen.

Die baksteen in de maag is een mythe die eens doorbroken mag worden. Wanneer je onderstaande 7 redenen eens goed op een rijtje zet, denk je maar best 2 keer na vooraleer je een huis koopt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

JP Morgan raadt voor het eerst in 7 jaar aan aandelen te verkopen

Steeds meer grote banken raden hun klanten hun handen af te houden van de aandelenmarkt. De investeringsbank J.P. Morgan raadt zijn klanten voor de eerste keer in zeven jaar aan om aandelen te verkopen bij een bounce in plaats van bij te kopen bij een dip.

De laatste zeven jaar was J.P. Morgan van mening dat een correctie een reden was om aandelen te kopen. Nu veranderen ze het geweer van schouder en raden ze aan om na iedere stijging te verkopen. Naast technische indicatoren zijn er ook fundamentele problemen voor de aandelenmarkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs