Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1096 tot 1100
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Jongeren zouden beter deze 5 financiële doelstellingen behalen vóór hun 30e

Jongeren in hun 20-er jaren ondergaan enorme veranderingen in hun leven. Ze studeren af, vinden een job, trouwen, kopen een huis, krijgen kinderen, bouwen hun carrière verder uit, … Al deze gebeurtenissen kunnen een enorme financiële impact hebben. Toch zijn er 5 doelen die ze zouden moeten bereiken, ongeacht wat er gebeurt.

Een financieel plan is bijzonder belangrijk. Het helpt om jouw financiële doelstellingen sneller te bereiken. Deze 5 financiële doelstellingen zou iedereen voor zijn 30e bereikt moeten hebben.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Wereldeconomie schakelt versnelling hoger, V.S.A en V.K. hebben moeite

Het Internationaal Monetair Fonds, onder leiding van Christine Lagarde, blijft positief omtrent de groei van de wereldeconomie. De vooruitzichten voor dit jaar en volgend jaar werden deze maand vastgelegd op 3,5 procent groei voor 2017 en 3,6 procent groei voor volgend jaar en dit ondanks de mindere groei in de V.S.A. en het Verenigd Koninkrijk.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Euro is voorlopig de grote winnaar van een half jaar Trump

De euro noteert maandag op zijn hoogste niveau tegenover de dollar in twee jaar tijd en flirtte de voorbije dagen zelfs even met de grens van 1,17 dollar. De uitspraken vorige donderdag van ECB-voorzitter Mario Draghi – die zei dat de bank in het najaar zal overleggen of het opkoopprogramma voor schuldpapier geleidelijk zal worden afgebouwd – kunnen de klim van de eenheidsmunt voorlopig niet afremmen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Ruim 2.500 producten in het Verenigd Koninkrijk zijn 'gekrompen'

Ondernemingen hebben in de afgelopen vijf jaar de inhoud van de verpakkingen van ruim 2.500 producten in het Verenigd Koninkrijk verkleind, terwijl ze de prijs gelijk hielden.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: woensdag 26 juli 2017

Chinese gekte onder controle krijgen

Het is geen beeld om enthousiast van te worden: de World Economic Outlook van het IMF verwacht ook in 2018 slechts een már-gi-nale verbetering ten opzichte van 2017. Het houdt dus allemaal niet over, zegt Kees de Kort. Alleen als je al bovenin zit, is het top.