EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
54
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 10966 tot 10970
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Venezuela: ‘evenwichtsprijs’ olie 88 dollar

De Organisatie van Olie Exporterende Landen (OPEC) moet rust brengen in de oliesector door een ‘evenwichtsprijs’ van 88 dollar per vat na te streven. Dat zei de Venezolaanse olieminister Eulogio Del Pino zondag tijdens een bijeenkomst in de Iraanse hoofdstad Teheran.

Volgens Del Pino hebben de OPEC-leden Saudi-Arabië en Qatar aangegeven zijn voorstel in overweging te nemen. Daarnaast zou zijn afgesproken dat een delegatie van het oliekartel het plan bespreekt op 3 december, een dag voor de vergadering van OPEC in Wenen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Economie trekt aan => Rente stijgt => schulden onbetaalbaar => economie crasht opnieuw …

Draghi wil naar verluid nog meer geld pompen in de markten, dit onheilspellende nieuws werd deze week bekend gemaakt. Dit in de hoop dat deze radicale beslissing de laatste zal moeten zijn om de economie terug volledig op het juiste spoor te zetten.

Vele analisten moesten even op adem komen na het nieuws dat de Europese Centrale Bank bekend maakte. Waar het monetair beleid van de ECB de afgelopen tijd kan omschreven worden als behoorlijk losbandig wil Mario Draghi hier nu nog een flinke schep bovenop doen met een verdere injectie van geld in de markten.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Aziatische landen willen gemeenschap zoals EU

De leiders van tien Zuidoost-Aziatische landen hebben zondag hun handtekening gezet onder een plan om een economische gemeenschap op te richten naar Europees voorbeeld.

De leiders van tien Zuidoost-Aziatische landen hebben zondag hun handtekening gezet onder een plan om een economische gemeenschap op te richten naar Europees voorbeeld.

Dit was op de topconferentie van de ASEAN, de Vereniging van Zuidoost-Aziatische Naties, in de Maleisische hoofdstad Kuala Lumpur.

De gastheer, premier Najib Razak, zegt dat het besluit een mijlpaal is voor de 625 miljoen mensen die in de lidstaten van ASEAN wonen, melden plaatselijke media.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

'Wat is er toch met deze oorlog die Amerika niet echt lijkt te willen winnen?'

"Ik kom nu tot de kern van de zaak. De ware bron van deze zee van afschuw is de Islamitische Staat, die een derde deel van Syrië en Irak bezet en de plegers van mogelijk toekomstige Bataclans de achterhoede, de commandocentra, de misdaadscholen en de trainingskampen bezorgt, zonder dewelke dit alles onmogelijk zou zijn.

Vorige week hebben de Koerden - gesteund door de internationale coalitie - in Sinjar een duidelijke en beslissende overwinning behaald. Ik kan verschillende voorbeelden aanhalen van Koerden - die tot nader order de enige zijn die de vijand aan het front bekampen - en in de laatste zes maanden het allegaartje van IS-strijders zonder slag of stoot hebben verdreven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 22 november 2015

Round-up : economische gevolgen terreur

TR. Bij deze wil ik graag een overzicht maken van de gevolgen op economisch vlak van de aanslagen in Parijs en de omvangrijke terreurdreiging.

TR. Bij deze wil ik graag een overzicht maken van de gevolgen op economisch vlak van de aanslagen in Parijs en de omvangrijke terreurdreiging.

Directe, grote financiële of economische gevolgen hebben de aanslagen in Parijs niet, afgezien van de materiële schade die relatief beperkt blijft.

De volgende zaken zijn van groter belang :

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs