Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 10966 tot 10970
Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 4 september 2015

Lex Hoogduin verbaasd over benoeming Klaas Knot

Lex Hoogduin, voormalig directielid bij de Nederlandsche Bank, was verbaasd toen hij in 2011 hoorde dat Klaas Knot de nieuwe president zou worden van de DNB. Dat zei Hoogduin in een gesprek met Willem Middelkoop voor Café Weltschmerz.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: vrijdag 4 september 2015

Marketupdate in gesprek met 'Koos Jansen'

Uw redacteur sprak onlangs met Koos Jansen, goudanalist bij BullionStar. Tijdens het eten spraken we over de Chinese goudmarkt en over de rol van goud in het monetaire systeem. En hoe kijkt hij naar de ontwikkeling van de goudprijs? Lees het gesprek met de goudanalist die in korte tijd een autoriteit werd op het gebied van edelmetalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 4 september 2015

Nout Wellink twijfelt aan stimuleringsbeleid ECB

De Europese Centrale Bank (ECB) pakt het verkeerde probleem aan. Dat vindt voormalig president van De Nederlandsche Bank (DNB) Nout Wellink.

Wellink doet zijn uitspraken in een vrijdag gepubliceerd interview met Het Financieele Dagblad (FD).

Hij reageert daarmee op ECB-president Mario Draghi die donderdag aankondigde de bandbreedte van zijn opkoopprogramma te vergroten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 4 september 2015

'Amerikaanse sancties tegen Chinese hackers'

De Amerikaanse overheid stelt op korte termijn sancties in tegen Chinese bedrijven die betrokken zijn bij internetspionage of andere vormen van cybercriminaliteit in de Verenigde Staten. Dat heeft de zakenkrant Financial Times donderdag gemeld.

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 4 september 2015

Er is één ontwikkeld land waar de uitzonderlijke economische omstandigheden niet tot jobcreatie hebben geleid

In een dagelijkse kroniek heeft Marc Fiorentino het over het zoveelste Franse schandaal:

‘Een drama voor het land en een zoveelste mislukking, met altijd dat gevoel alsof de werkloosheid een fataliteit is die iedereen treft en waarvoor enkel gebeden kan worden in de hoop dat het ooit beter wordt.