EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
64
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 111 tot 115
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Miljarden winst met “valsmunterij”

We vinden het maar normaal dat alles altijd maar duurder wordt. Inflatie, het lijkt er gewoon bij te horen.

We vinden het maar normaal dat alles altijd maar duurder wordt. Inflatie, het lijkt er gewoon bij te horen.

Weinigen maken zich druk over het feit dat een biljet van 50 euro over 10 jaar niet meer dezelfde koopkracht heeft. Milton Friedman noemde inflatie dan ook geheel terecht “taxation without legislation”.

De meeste economen vinden een beetje inflatie een goede zaak. Dat ze daarmee eigenlijk bedoelen dat het vooral een goede zaak is voor de bank die hun salaris betaalt, wordt wijselijk achterwege gehouden.

Vooraleer ik uitleg waarom dat zo is, wil ik je echter meenemen in de geschiedenis.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

“Niet crypto, maar blockchain zal de wereld veranderen”

Cryptomunten zijn de grote hype, maar het is de onderliggende technologie van blockchain die de wereld zal veranderen. Blockchain is veel meer dan alleen cryptomunten. De technologie heeft het potentieel om ons leven om te gooien, net als het internet heeft gedaan.

Diegene die geïnteresseerd zijn in blockchain, kunnen op een heel andere manier veel geld verdienen dan door cryptomunten te kopen: leren hoe je kan werken met blockchain.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

De altcoin horror show

Cryptocurrency is een grote community op Reddit. Waar eind vorig jaar de gesprekken gingen over Lambo’s en The Moon, krijgen de conversaties in 2018 een totaal andere wending. Voor veel altcoin-beleggers is 2018 een horror show geworden.

Er zijn meer dan 600.000 leden in de Reddit Community. Een van die leden bracht recent een nieuw topic onder de aandacht: ‘Laten we een spel spelen: Hoeveel verlies heb jij met je (altcoin) portefeuille?’

Dit zijn enkele reacties:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

China komt er bekaaid vanaf

In de laatste rapportage van de Bank voor Internationale Betalingen (BIB), die in kaart brengt welke financiële stelsels kwetsbaar zijn, komt China komt er volgens BNR-macro-econoom Kees de Kort bekaaid vanaf.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 12 maart 2018

Jeff Bezos (Amazon) verdiende dit jaar al €250.000 ... per minuut

Oprichter en CEO van Amazon, Jeff Bezos, is niet alleen de rijkste man ter wereld, hij is in 2018 ook opnieuw de grootste grootverdiener van allemaal. 2018 is nog net geen 3 maanden onderweg en Bezos kon al zo’n 30 miljard dollar bijschrijven aan zijn fortuin, goed voor een verdienste van zo’n 250.000 euro … per minuut.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs