EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 111 tot 115 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Bill Gates: "Wereld is er beter aan toe dan ooit tevoren"

De wereld is er beter aan toe dan ooit voordien. Dat heeft miljardair Bill Gates, mede-oprichter van het technologiebedrijf Microsoft, gezegd tijdens een toespraak voor de Johns Hopkins University School of Advanced International Studies. Hij betoogde dat de voorbije periode op alle vlakken een gigantische vooruitgang is gemaakt, al gaf hij toe dat men niet naast de aanhoudende problemen mag kijken.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

De 10 rijkste Aziaten

De wereld telt honderden miljardairs. Hoewel het vooral de Amerikanen zijn die de ranking van de rijkste mensen ter wereld aanvoeren, moeten de Aziaten niet onder doen. Azië telt zo ook een heel aantal miljardairs, waarvan we er hier de 10 rijksten opsommen. Wie zijn de 10 rijkste Aziaten? Hoe groot is hun vermogen? En hoe verdienden ze hun miljarden?

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Angela Merkel waarschuwt voor uitbraak 'echte handelsoorlog'

De Duitse bondskanselier Angela Merkel waarschuwt dat er een 'echte handelsoorlog' ontstaat als de VS extra invoertarieven instelt op Europese auto's.

De Duitse bondskanselier wil nu nog niet spreken van een "handelsoorlog", maar noemt het een "handelsconflict". "Het is alle moeite waard om te zorgen dat dit conflict niet in een echte oorlog uitmondt", aldus Merkel voor de Duitse Bondsdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Juichverhalen

Het beeld is dat het goed gaat met de Europese economie, maar Kees de Kort ziet wat anders. Zo vallen de detailhandelsverkopen tegen. 'Gegeven de juichverhalen, dat hoort niet bij elkaar. Wij zijn Nederlanders en we kijken naar Nederland. Daar gaat het beter dan in de rest van de eurozone. We moeten in de gaten houden dat ons kleine stukje eurozone iets anders is dan de eurozone in z'n totaliteit.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: zondag 8 juli 2018

Hoeveel procent van de digitale munten weet te slagen?

De cryptosector maakt een behoorlijk volatiel jaar door. Uiteraard is beweeglijkheid in deze sector niet vreemd, maar de daling van de afgelopen maanden heeft veel beleggers afgeschrikt. Ondanks dat zoeken nog veel ‘gelukzoekers’ hun heil bij nieuwe digitale munten die de markt betreden. Is dat wel verstandig?

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs