EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1101 tot 1105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Nederland flink meer kwijt aan Europese Unie

De jaarlijkse EU-korting voor Nederland van 1 miljard euro verdwijnt vanaf 2021 en van de douanerechten mag Den Haag nog maar 10 procent in plaats van nu 20 procent houden. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

ICO’s hebben in 2018 al meer dan $8 miljard opgehaald

De opmars van de ICO (Initial Coin Offering) lijkt maar niet te stoppen. 2018 heeft nog maar 4 maanden achter zich en nu al is er in 2018 meer geld opgehaald via ICO’s dan in heel het jaar 2017. In 2018 is er door de verschillende nieuwe crypto projecten al meer dan $ 8 miljard binnengehaald. Dit is inclusief twee grote ICO’s van eos en telegram. De crypto crowdfunding lijkt hiermee steeds populairder te worden. Chart hieronder via Tokendata.io.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Het paradepaardje van deze sector is uit de startblokken geschoten

De maand mei is nooit positief geweest voor uraniumaandelen. De afgelopen jaren ging de uraniumsector telkens zo’n 8% omlaag in de maand mei. Dit jaar maken uraniumaandelen wel een goede start. Kijk maar naar deze grafiek van Cameco, het paradepaardje in de sector. De prijs schoot de laatste 30 dagen de hoogte in.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

Eromheen draaien met hysterisch optimisme

Waarom zou je 'het volk' altijd maar met fluwelen handschoentjes aanpakken? Mensen kunnen best tegen slecht nieuws, zegt Kees de Kort. 'We vinden het niet leuk, maar we gaan er wat mee doen. Dan worden mensen niet gek, dan gaan ze een oplossing vinden; dat geldt ook in de economie en in de politiek.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 2 mei 2018

“Sterke Amerikaanse dollar gaat opnieuw afzwakken”

De Amerikaanse dollar is het afgelopen anderhalf jaar fors in waarde gestegen tegenover verschillende wisselkoersen. Sinds januari 2017 zien we een heropleving van 1,05 dollar naar het hoogtepunt in februari dit jaar, namelijk 1,24 dollar. Tot dusver de opwaartse trend want Marc Franklin verwacht dat de dollar de komende maanden opnieuw gaat verzwakken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs