Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 1101 tot 1105
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

6 manieren waarop jongeren binnen de 5 jaar miljonair kunnen worden

Jongeren die de arbeidsmarkt betreden, hebben het niet altijd even gemakkelijk. De financiële crisis heeft hun toekomst gefnuikt. De gouden jaren liggen achter ons. Maar de economie kruipt recht en er zijn kansen die vroeger onmogelijk waren. Wil je binnen 5 jaar miljonair worden, kan je dat best op een van onderstaande 6 manieren doen.

Onderstaande tips kunnen jou afzonderlijk rijk maken wanneer je dat op de juiste manier aanpakt. Je kan ze ook proberen te combineren om nog sneller je doel te bereiken.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

China's greep op Amerikaanse huizenmarkt

Op allerlei fronten gaat het langzaam maar zeker iets beter in Nederland, zegt macro-econoom Kees de Kort. Maar die gunstige werkloosheidscijfers? Die zeggen nou juist weer helemaal niets...

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Nooit kochten buitenlanders meer vastgoed in de VS dan nu

Buitenlandse partijen hebben op één jaar tijd in de Verenigde Staten voor 153 miljard dollar vastgoed aangekocht. Dat betekent een stijging met 49 procent tegenover het jaar voordien.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Rickards: ‘Het moment om positie te nemen in goud is nu’

Jim Rickards waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe crisis, één die nog groter zal zijn dan de laatste crises die we kennen. Hij heeft hierover veel geschreven in zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, Currency Wars: The makeing of the Next Global Crisis en recent in ‘The New Case for Gold’.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 25 juli 2017

Ierland ont-googelt zijn economie en is plots een derde… kleiner

De economie van Ierland is in werkelijkheid één derde kleiner dan algemeen wordt beweerd. Het overschot op de Ierse handelsbalans is in wezen een tekort.

Bovendien is de Ierse schuldenlast minstens één kwart zwaarder dan aan de bevolking is gemeld.