Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 11021 tot 11025
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Koers Braziliaanse munt op historisch dieptepunt

De Braziliaanse munteenheid, de real, is gisteren door de grens van 4 real voor een dollar gebroken. De munt was nooit eerder zo weinig waard sinds de invoering in 1994. Voor een Amerikaanse dollar moet nu 4,03 Braziliaanse real betaald worden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

8 dingen die succesvolle mensen doen voor ze gaan slapen

Een goede nachtrust is essentieel om de volgende dag fris en monter op het werk te verschijnen. Iedereen heeft dan ook zijn eigen ritueel voor men gaat slapen. Maar wat veel mensen niet beseffen, is dat hetgeen wat u doet voor u gaat slapen een enorme impact kan hebben op uw productiviteit.

Hoe u gaat slapen bepaalt een groot deel van hoe u slaapt. Succesvolle mensen beseffen dat hun succes begint én eindigt met een goede mentale en fysieke gezondheid. De routine voor het slapen zijn dan ook sleutelelementen voor succesvolle mensen.

Wat doen succesvolle mensen voor ze gaan slapen?

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Dit krijgen de armste Nederlanders, als Charlene de Carvalho-Heineken haar hele vermogen doneert

Hoeveel beter krijgen de armen in een land het als de rijkste persoon van een land z’n hele vermogen onder hen verdeelt. Zo ziet de Robin Hood-Index eruit voor Nederland.

Een intrigerend lijstje van persbureau Bloomberg: wat zou er gebeuren als de rijkste persoon van elk land z’n hele vermogen zou doneren aan de armen.

Wie de ‘rijkste’ is, houdt Bloomberg zelf bij via een miljardairs-index. Maar hoe bepaal je wie arm is? Daarvoor ging het persbureau te rade bij het World Factbook van de CIA. Per land geldt dan een eigen definitie van de armoedegrens. Met andere woorden: wie in Nederland arm is, kan in Kenia behoorlijk rijk zijn.

Wanneer ben je arm?

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Groupon schrapt 1100 banen

Aanbiedingensite Groupon gaat 1100 banen schrappen in verband met een herstructurering van de internationale activiteiten. Dat liet Groupon vandaag weten.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 23 september 2015

Mark Eyskens: 'De EC heeft een rapport in haar lade liggen, dat ze niet openbaar durft maken'

De Europese Commissie heeft een rapport in haar lade liggen, dat ze niet openbaar durft maken, waarin staat dat Europa om de arbeidsmarkt te laten werken en de sociale zekerheid te financieren elke jaar 2 à 3 miljoen immigranten nodig zal hebben. Europa wordt een continent met veel allochtonen. Daar moeten we ons bij neerleggen.'