Nieuws / Artikelen met het woord

58123 artikelen gevonden. Artikel 11021 tot 11025
Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Duurste kopje koffie ter wereld drink je in Zuid-Korea

Toeristen in Azië die een kopje koffie willen drinken in een hotel moeten flink in de buidel tasten. Voor een tasje in het Zuid-Koreaanse Seoul betaal je gemiddeld 8,53 euro. Dat onderzocht Hotels.com. De goedkoopste koffie drink je in Bogotá, Colombia, waar gasten slechts 1,38 euro betalen.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Column Kees de Kort | Geen rituele dans meer

De Amerikaanse schuldenpositie keert geregeld terug op de politieke agenda. Al het gezeur en gemekker straalt af op het publiek, waarschuwt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

“De zaken zijn natuurlijk ontzettend gepolariseerd. Met elkaar weten ze er gewoon helemaal niks van te bakken, is er alleen maar onrust, gedoe. Dat straalt natuurlijk af op het publiek”, zegt Kees de Kort.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Apple daagt auto-industrie uit

Het is nu nagenoeg zeker. Apple gaat in auto’s. De geruchten waren er al. Kranten als the Wall Street Journal en bladen als the Atlantic hebben in september uitvoerig bericht over de stappen die Apple aan het zetten was in de richting van de auto.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Fiscus jaagt op zwartspaarders: deze week invallen bij verdachte Nederlanders

De opsporingsdienst van de fiscus zit niet stil. De FIOD heeft zeventig Nederlanders aangeschreven die mogelijk geen aangifte hebben gedaan van spaargeld in het buitenland. Ook zijn er invallen gepland.

De FIOD heeft onderzoek gedaan naar transacties met buitenlandse debet- en creditcards over een periode van drie jaar. Daarbij is specifiek gekeken naar duizend kaarten waarmee grote transacties werden gedaan. De fiscus weet nog niet van alle kaarthouders wie erachter zit, maar verwacht de identiteit van driekwart van de kaarthouders te kunnen achterhalen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 27 oktober 2015

Interview Mecking en Hogervorst: Crisis is nog niet voorbij

Begin deze maand verscheen alweer de negende druk van het boek ‘Deflatie in Aantocht’, geschreven door Eric Mecking en Elmer Hogervorst. Marketupdate sprak in Amsterdam met beide heren over de nieuwste editie van hun boek. Hoe komen we deze crisis weer te boven? En wat staat ons nog te wachten?