EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11031 tot 11035 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Het verschil tussen Chinese en westerse miljardairs

De snelle groei in het aantal Chinese miljardairs doet vermoeden dat hun land zijn ontwikkelingsachterstand op de westerse wereld aan het inlopen is, maar waar wie beter kijkt naar de manier waarop die nieuwe miljardairs hun fortuin verzamelen, ziet vooral een aantal zwaktes in de economie van de Aziatische grootmacht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Dat grote bedrijven veel jobs creëren is een mythe

Als de opkomst van Uber één belangrijk effect heeft gehad, is het dat het Amerikanen heeft doen beseffen dat grote bedrijven niet langer veel jobs creëren, zo schrijft Michael Hiltzik in de krant Los Angeles Times.

Als de opkomst van Uber één belangrijk effect heeft gehad, is het dat het Amerikanen heeft doen beseffen dat grote bedrijven niet langer veel jobs creëren, zo schrijft Michael Hiltzik in de krant Los Angeles Times.

Uber heeft andere bedrijven getoond hoe ze werknemers kunnen inhuren enkel op de momenten dat ze die nodig hebben, met als gevolg dat winst voor de aandeelhouders steeds meer ten koste gaat van de werknemers.

Kijk even naar volgende cijfers en de economische revolutie wordt meteen duidelijk. In 1962 was telecombedrijf AT&T het meest waardevolle bedrijf op de Amerikaanse markt. AT&T telde dat jaar 564.000 medewerkers. In 2012 was Apple het hoogst gewaardeerde Amerikaanse bedrijf met…76.000 werknemers. Tegenwoordig zijn de enige overblijvende grote werkgevers winkel- en restaurantketens die hun werknemers een laag loon betalen voor een vaak deeltijdse job. 

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

7 signalen dat je boven je stand leeft

1. Je komt geen half jaar rond zonder je maandelijks salaris - Reken uit hoeveel je elke maand verdient en vermenigvuldig dat bedrag met zes. Dit is de minimale som die je opzij gezet moet hebben op een rekening die enkel bedoeld is voor noodgevallen. Als je een minder stabiele job hebt of zelfstandig bent, zorg je trouwens best voor een buffer van twaalf maanden.

2. Onthou deze vuistregel voor aankopen op krediet - als je langer moet afbetalen dan je ervan kan genieten, kan je het je niet permitteren. Vakanties zijn belangrijk, maar koop ze met geld dat je speciaal daarvoor hebt opzijgezet.

3 - 7

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Cash betaling vastgoed wordt beperkt in New York en Miami

Wie luxevastgoed koopt in New York of Miami en dat betaalt via een bedrijf mag zich voortaan aan een bezoek van de Financial Crimes Enforcement Network van de Amerikaanse schatkist verwachten.

Vanaf maart moeten naamloze vennootschappen de identiteit van de ware bevoordeelde van het eigendom overmaken aan de FinCen, meldt het persbureau Bloomberg.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 18 januari 2016

Japanse beurs op laagste peil in een jaar, Brentolie zakt even door 28 dollargrens

De beurs van Tokio is vandaag gezakt tot het laagste peil in een jaar tijd, in navolging van de wereldwijde beursmalaise. Ook de olieprijs ging verder naar beneden: een vat Brent-olie kostte op de Aziatische markten even minder dan 28 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs