EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11031 tot 11035
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Silver Wheaton koopt Zilver Glencore

Silver Wheaton heeft deal gesloten met Glencore. Het bedrijf betaalt $900 miljoen en krijgt zilver voor 20% van...

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Europa is er voor de bedrijven, niet voor de burger

In plaats van de sector op het matje te roepen en te eisen dat ze aan de normen moet voldoen, heeft de Europese politiek nagenoeg unaniem de sector in bescherming genomen. In plaats van naleving van bestaande regels af te dwingen heeft de Europese politiek de regels versoepeld. 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

Kan goud profiteren van terroristische aanval?

Goud sloot vorige week vrijdag op $1.080,90 de laagste sluitingskoers van de week sinds februari 2010. De terroristische aanval op Parijs kan het gele edelmetaal opnieuw een duw in de rug geven. Voor andere grondstoffen is er weinig of geen impact zeggen specialisten.

De impact van de aanval op de oliemarkt is beperkt, zegt Eugen Weinberg van Commerzbank AG. Mogelijk is er tijdelijk een lagere vraag naar olie door de geopolitieke spanningen. Goud kan echter wel een tijdelijke opstoot kennen doordat beleggers minder risico’s willen nemen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

16-11: Beurs Parijs houdt stand, VW met de pet rond en 4 ander dingen die je moet weten

De eerste beursdag na de aanslagen in Parijs houden de meeste indices het hoofd boven water. Hotelketens en luchtvaartmaatschappijen zijn wel uit de gratie bij beleggers, Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beurs in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 16 november 2015

IMF erkent Chinese yuan als nieuwe wereldmunt

De Chinese autoriteiten en het Internationaal Monetair Fonds zijn dicht bij een akkoord over de acceptatie van de Chinese yuan als nieuwe wereldmunt. Dat betekent dat de yuan meer erkenning zal krijgen als handelsmunt en dat deze samen met de dollar, de euro, het Britse pond en de Japanse yen wordt opgenomen in het mandje van valuta waar de SDR door gedekt wordt.

Lees verder op Doijer & Kalff

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs