Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 11046 tot 11050
Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Schenkingsvrijstelling voor woning weer naar 100.000

Ouders kunnen vanaf 2017 gebruik maken van de nieuwe schenkingsvrijstelling die alleen gebruikt mag worden voor aankoop of financiering van een woning. Deze wijziging komt voort uit de verhoogde eisen voor een hypotheek. De banken worden steeds strenger en de maximale hypotheek wordt steeds lager. Op dit moment mag er maximaal een bedrag van 52.752 euro geschonken worden voor een woning.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Verkoop Goud +70% en Zilver +14%

De verkoop van goud is in de eerste 8 maanden van dit jaar met 70% gestegen. Zilver steeg 14%. Op maandbasis was de stijging veel extremer met....

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Nobelprijswinnaar: "Europa is zijn eigen toekomst aan het vernietigen"

Europa is zijn toekomst aan het vernietigen door zijn obsessie met strenge besparingen en zijn fobie voor staatsschuld. Dat zegt de Amerikaanse econoom Joseph Stiglitz, winnaar van de Nobelprijs voor Economie, in de Franse krant Le Monde.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Barclays bank gaat Bitcoin betalingen accepteren

Barclays, één van de grootste banken in de UK, heeft aangegeven dat ze later dit jaar Bitcoin zullen accepteren als betaalmiddel. Voorlopig zullen alleen goede doelen gebruik kunnen maken van deze dienst. De bank zal niet zelf de bitcoins bewaren maar ze omzetten van bitcoin naar bijvoorbeeld euro's of dollars via een Bitcoin Exchange. Welke exchange dit gaat worden is nog onbekend. Barclays is hiermee de eerste bank in Europa en Amerika die bitcoin gaat accepteren.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 2 september 2015

Poetin wil dollar uitsluiten van Euraziatische handel

De Russische president Poetin wil de dollar en de euro uitsluiten van handel tussen Centraal-Aziatische landen, zo schrijft Russia Today. In een verklaring op de website van het Kremlin lezen we dat het gebruik van nationale valuta in de internationale handel gestimuleerd moet worden, zodat er meer liquiditeit in de binnenlandse valutamarkt komt en landen minder afhankelijk worden van de dollar.