EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11081 tot 11085 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 5 januari 2016

Beleggers in grondstoffen lazen tekenen aan de wand niet

De Bloomberg Commodity Index van 22 grondstoffen is in 2015 naar het laagste niveau gedaald van de hele crisis. Achteraf gezien kunnen we die daling gemakkelijk verklaren, maar dat is achteraf altijd gemakkelijk. Maar nog in augustus moest de hoogste baas van Glencore, Ivan Glasenberg, bekennen dat hij weinig zicht had op de ontwikkelingen in China en dat hij oprecht verrast was over de tuimeling van de grondstoffen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 5 januari 2016

Daghuurprijs bulkcarriers daalt van 20.000 naar 5.000 dollar op 4 maanden tijd

De huur van capesize-schepen is tussen augustus en december gedaald van zo’n 20.000 dollar tot minder dan 5.000 dollar per dag. Capesize-schepen zijn vrachtschepen die te groot zijn om gebruik te maken van het Panamakanaal of het Suezkanaal en dus via Kaap de Goede Hoop of Kaap Hoorn moeten varen. Gewoonlijk hebben ze een draagvermogen dat de 150.000 ton overstijgt.

Eigenaars van zulke schepen zitten in zak en as omdat de daghuurprijs die op 23 december nog amper 4,897 dollar bedroeg, niet eens de dagelijkse beheers- en financiële kosten dekt. Die liggen om en bij de 13.000 dollar per dag.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 januari 2016

Chinese beurzen weer in het rood

De aandelenhandel in China stond dinsdag weer onder druk, maar minder dan een dag eerder. Toen werd de handelssessie zelfs vroegtijdig beëindigd. 

De aandelenhandel in China stond dinsdag weer onder druk, maar minder dan een dag eerder. Toen werd de handelssessie zelfs vroegtijdig beëindigd. 

Dat gebeurde omdat de koersen te hard daalden, waardoor 590 miljard dollar aan beurswaarde verdampte.

De handel dinsdag verliep zeer beweeglijk. De toonaangevende CSI 300-index, die bestaat uit de driehonderd belangrijkste bedrijven die zijn genoteerd aan de beurzen in Shanghai en Shenzhen, stond tussentijds 2,2 procent in de min.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

Climate change ontkennen net zo strafbaar als ontkennen van de Holocaust?

Na een uitgebreid Studium Generale Klimaatprogramma, en met ‘Parijs’ achter de rug, is het tijd om eens de balans op te maken. Veel hebben we voorbij zien komen, en voor velen is het nu echt ‘vijf voor twaalf’ geweest, Maar wat mij persoonlijk is bijgebleven is de toenemend drammerige hoeveelheid negativiteit die wordt gegenereerd door de klimaatalarmisten (overigens geldt dat niet voor de keurige sprekers die wij voor/tegen hadden bij Studium Generale hoor). En dat parallel aan ridiculisering en soms zelfs demonisering van zogenaamde ‘ontkenners’. Climate Change ontkennen – eerder was dat nog Global Warming, maar dat was niet houdbaar omdat de planeet niet meer zo blijkt op te warmen – staat volgens sommigen inmiddels gelijk aan het ontkennen van de Holocaust en wordt binnenkort waarschijnlijk dan ook ook strafbaar...

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 4 januari 2016

14 tips om snel je eerste miljoen euro te verdienen

1."Meer gaat verloren door onbeslistheid dan door foute beslissingen.”

2.“Vele bedrijven redden het ook niet op de lange duur. Wat doen ze fout? Ze begrijpen de toekomst niet.”

3."Weet wat je liefst doet en vind dan iemand die bereid is je er voor te betalen." [4 - 14]

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs