EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
57
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11086 tot 11090
Geplaatst op: donderdag 12 november 2015

E-commerce nekt reguliere handel: 10.000 winkels dicht

Het succes van e-commerce heeft desastreuze gevolgen voor fysieke winkels. Volgens onderzoeksbureau Locatus sloten de afgelopen vijf jaar 10.000 winkels de deuren in Vlaanderen. Dat meldt De Tijd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 12 november 2015

Vraag naar goud naar hoogste niveau in twee jaar

De wereldwijde vraag naar goud is in het derde kwartaal met 8% gestegen naar 1.120,9 ton, het hoogste niveau in meer dan twee jaar tijd. Dat blijkt uit het nieuwste kwartaalrapport dat de World Gold Council vandaag publiceerde. De vraag naar beleggingsgoud nam sterk toe, terwijl er in de belangrijkste afzetmarkten in Azië ook meer juwelen verkocht werden.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: donderdag 12 november 2015

Hans van Baalen: “Westen verkeert in een koude oorlog met Rusland”

De relatie tussen Rusland en het Westen is al niet zo best meer sinds de gebeurtenissen in Oekraïne, maar er zijn altijd politici te vinden die het vuurtje nog wat verder op willen stoken. Hans van Baalen deed onlangs een goede poging met de volgende toespraak.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 12 november 2015

Poetin: “Raketschild niet bedoeld voor Iran of Noord-Korea”

Het raketschild van de NAVO is niet gebouwd vanwege nucleaire dreiging uit Iran en Noord-Korea, maar is bedoeld om Rusland als nucleaire macht te neutraliseren. Dat zei de Russische president Poetin tijdens een meeting in Sochi, waar de ontwikkelingen binnen het Russische leger besproken werden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 12 november 2015

Israƫl schort diplomatieke dialoog met EU op

Israƫl is ontzet over de nieuwe EU-richtlijnen voor de etikettering van producten. Volgens de nieuwe bepalingen mag van producten die werden vervaardigd in de door Israƫl bezette gebieden, niet meer gezegd worden dat ze in Israƫl zijn geproduceerd. De Israƫlische regering is woedend en heeft alle diplomatieke gesprekken met Europa voorlopig geannuleerd.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs