EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11101 tot 11105 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016

Het werkelijke goudsentiment spreekt boekdelen

Nadat goud vorige week 5 dagen op rij wist te winnen klom het boven de $1100, het hoogste niveau in negen weken tijd. De rally bewijst dat onder beleggers goud nog steeds als veilige haven wordt beschouwd. Na die prijssprong vorige week zagen goud ETF’s een massale toestroom, dit bevestigt een verschuiving in de houding van beleggers ten opzichte van het edelmetaal.

De “edelmetaal rally” begin 2016 gebeurde te midden van een malaise in de aandelenmarkt en beleggers startten daarmee de grootste drie-daagse aankoopmanie in goud ETF’s in een jaar tijd. Terwijl de goudprijs deze week weer gedaald is, kopen beleggers nog steeds de goud ETF’s.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016

Ook in Londen gaat men voor fysiek goud

Meer dan $5 biljoen wordt er per jaar verhandeld op de Londense over-the-counter goudmarkt. De Engelse hoofdstad is HET gouden handelscentrum sinds 1850, maar zowel baren als munten waren sindsdien niet verkrijgbaar in op maat gemaakte winkels.

Sharps Pixley brengt daar nu verandering in. De broker opent zijn eerste winkel in Mayfair Londen. Daar zal zij fysiek goud gaan verkopen in de prijsklasse tussen £35 tot £300.000 pond in een showroom die vandaag zijn deuren opent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016

Japan leent tien jaar voor 0,19%

De rente op 10-jaars staatsleningen van de Japanse overheid bereikte deze week een nieuw dieptepunt van 0,19%. Beleggers zoeken een veilige haven en kiezen voor Japanse staatsobligaties, omdat dit schuldpapier zeer liquide is. In de eerste week van dit jaar steeg de waarde van de yen met 2% ten opzichte van de Amerikaanse dollar.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016

Italië doet mee aan Nord Stream 2 project

De regering van Italië wil meedoen aan de ontwikkeling van de Nord Stream 2, een nieuwe gasleiding door de Baltische Zee waarmee Rusland in de toekomst veel meer gas aan Europa kan leveren. Dat schrijft de Italiaanse versie van de Huffington Post. Dit nieuws komt een paar dagen na het telefoongesprek dat de Italiaanse premier Matteo Renzi had met de Russische president Poetin.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 14 januari 2016

Grafiek: Bij welke olieprijs draaien landen break-even?

De olieprijs zakte deze week heel even onder de $30 per vat, het laagste niveau in twaalf jaar tijd. Maar welke landen kunnen tegen die prijs nog winstgevend olie produceren? Het volgende overzicht van de Economist leert ons dat eigenlijk alleen de oliestaten in het Midden-Oosten nog rendabel kunnen produceren.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs