Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 11126 tot 11130
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 september 2015

5 eigenschappen van mensen die veel geld hebben

Sparen. Voor de ene de gewoonste zaak van de wereld, voor de andere iets dat heel moeilijk is. Toch blijkt steeds opnieuw dat sparen en beleggen een noodzakelijk onderdeel is om er financieel op vooruit te gaan. Hoe klein u ook begint, het brengt u steeds dichter bij het uiteindelijke doel: financieel comfort.

Succesvol sparen en beleggen heeft tijd nodig … en doorzettingsvermogen. Eens je weet hoe het werkt en de resultaten beginnen te komen, is het slechts een kwestie van doorzetten. Rijk worden via sparen en beleggen is als een sneeuwbal die van de berg rolt, het begint klein maar het wordt steeds groter en groter. Mensen die met succes sparen en beleggen tot ze financieel comfortabel zitten, hebben deze 5 eigenschappen gemeen:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 16 september 2015

Er is een nieuwe stierenmarkt … in cash

De laatste 6 jaren was het feest op de financiële markten. Zo goed als alle activa stegen: aandelen, obligaties, kunst, vastgoed, … alles werd meer waard – behalve grondstoffen. Het extreem losse monetaire beleid van de centrale banken is hier uiteraard niet vreemd aan. Maar nu lijkt er een nieuwe trend te ontstaan: Cash is King!

De laatste 6 jaren waren een plezier voor beleggers. Alle activa konden winst boeken. Ze deden dit niet allemaal op hetzelfde moment, maar de algemene trend was hoger. Wie 6 jaar geleden een gespreide portefeuille had van €100.000 heeft nu zonder al te veel moeite een meervoud daarvan.

Het maakte niet uit waarin u investeerde zolang het maar geen grondstoffen waren … of cash.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 16 september 2015

269 euro per seconde: staatsschuld stijgt minder hard, maar niet dankzij Dijsselbloem

Het gaat beter met de  economie, de overheid deelt cadeautjes uit en de staatsschuld stijgt verder: met 269 euro per seconde.

Dat blijkt uit de nieuwe berekening van de staatsschuldmeter van Z24. Die is gebaseerd op prognoses van het Centraal Planbureau en de Miljoenennota 2016, die dinsdag werden gepubliceerd.

Zie de live-meter van de Staatsschuld in de rechterzijbalk op de homepage van Z24.

Bron: www.marketupdate.nl
Geplaatst: woensdag 16 september 2015

Russisch bedrijf wil eigen Bitcion op de markt brengen

Het Russische QIWI betalingssysteem wil 3,8 miljard dollar aan virtueel geld op de markt brengen door de invoering van de eerste nationale crypto-valuta.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: woensdag 16 september 2015

Constancio: ECB heeft ruimte om QE verder uit te breiden

De Europese Centrale Bank heeft ruimte om haar stimuleringsprogramma verder uit te breiden, aldus ECB vice-president Vitor Constancio. Hij verklaarde tegenover Reuters dat het stimuleringsprogramma van de ECB nog relatief klein is in verhouding tot soortgelijke stimuleringsprogramma’s van centrale banken elders in de wereld