EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 11126 tot 11130 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Rijk worden of niet: dat is de keuze die jij maakt en niemand anders

Steve Siebold is rijk en dat komt omdat hij de keuze gemaakt heeft om rijk te worden. Indien jij nog niet rijk bent, dan komt dat omdat jij niet rijk wilt zijn, zegt Siebold. Siebold interviewde de laatste 30 jaar 1.200 rijke mensen. Hij ontdekte dat de meeste rijke mensen rijk zijn omdat ze dat ook écht willen.

Je wordt niet rijk als je steeds bij niet-rijke mensen blijft, is een stelling van Steve Siebold. De meeste mensen geloven dan ook niet dat ze rijk kunnen worden. Het is een wens maar geen overtuiging.

Als je rijk wilt worden, dan is comfort uw grootste vijand

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Wacht met tanken tot morgen, want dan zijn het supersolden aan de pomp!

Brandt het lampje van je brandstofmeter? Wacht dan nog even met tanken, want morgen dalen de brandstofprijzen naar het laagste niveau in zes jaar. Stookolie was zelfs in twaalf jaar niet zo goedkoop. "Het zijn supersolden aan de tankstations", zegt Omer Coeckaerts van brandstofprijzen.be

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

"Dit wordt een catastrofaal beursjaar"

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Dit zijn dé jobs van 2016

Dat nieuwe technologieën een impact hebben op het jobaanbod, is duidelijk. De komst van het internet heeft geleid tot een pak nieuwe jobs. Maar ook andere technologieën sturen de arbeidsmarkt. We lijsten in wat volgt een aantal nieuwe jobs en trends voor je op, die in 2016 op de arbeidsmarkt zullen opduiken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 12 januari 2016

Britse bank RBS waarschuwt cliënten voor catastrofaal beursjaar

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. 

Royal Bank of Scotland (RBS) heeft zijn cliënten op het hart gedrukt zich schrap te zetten voor een catastrofaal beursjaar. 

De Britse bank adviseerde daarbij alles te verkopen behalve obligaties van hoge kwaliteit omdat de grootste aandelenmarkten wellicht met 20 procent zullen dalen en de olieprijs kan kelderen tot 16 dollar per vat.

"China heeft een omvangrijke correctie ingeluid die voorlopig alleen maar sterker zal worden", aldus de bank. RBS verwacht dat Wall Street en de beurzen op het Europese vasteland met 10 tot 20 procent zullen dalen.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs